İskele Meydanı genişleyecek
Çanakkale Belediyesinin İskele Meydan Projesi kapsamında istimlak ettiği ve uzun yıllardır İskele Meydanı’nda hizmet veren Truva Seyahat Satış Ofisi’nin yıkımı gerçekleştirildi. Çanakkale Belediyesi’nden edinilen bilgiye göre bu alanın İskele Meydanı’na katılacağı öğrenildi. Truva Seyahat ise bir süre daha İskele Meydanı’nda zabıta bürosu olarak kullanılan yerde hizmet vermeye devam edecek.
Çanakkale’ye adım atanların ilk noktası olan ve her gün yüzlerce kentlinin gelip geçtiği İskele Meydanı genişleyecek. Uzun yıllardır meydanda hizmet veren Truva Seyahat Satış Ofisi’nin yıkımı gerçekleştirildi.
Çanakkale Belediyesi’nden edinilen bilgiye göre yıkılan alan gerekli çalışmaların tamamlanmasının ardından İskele Meydanı’na dahil edilecek. Truva Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Kılıç gazetemize yaptığı açıklamada  “İskele Meydanı’ndaki Truva Turizm bilet satış ofisimiz üç dört yıl önce belediyenin İskele Meydan Projesi kapsamında istimlak oldu. Belediyenin istimlak süresi dolmak üzere olduğundan bizlere şehrin yerel firması olarak başka bir yer tahsis ederek yardımcı olmuşlardır. Teşekkür ederiz”  dedi.
Özel Haber: Dilek Akşen