Millî Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cihad Demirli, İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Özcan Duman, İnşaat ve Emlak Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ahmet Tarık Çakır, iki gün sürecek İl Eğitim Değerlendirme programı kapsamında ilk gün Vali İlhami Aktaş'ı makamında ziyaret ettiler. Valilik ziyaretinin ardından Müdür Yardımcı Murat Büyük eşliğinde Biga, Çan, Ezine, Gelibolu ve Lapseki ilçelerinde İlçe Kaymakamlıkları, İlçe Millî Eğitim Müdürlükleri ve okul ziyaretleri gerçekleştirildi.  

Bakanlık temsilcileri tarafından Merkez İlçe okullarından Hüseyin Akif Terzioğlu İlkokulu, Özlem Kayalı İlkokulu, Hüseyin Akif Terzioğlu Ortaokulu, Cevatpaşa Ortaokulu ve Çanakkale Anadolu İmam Hatip Lisesi ziyareti ile sınıf ortamları incelenerek öğretmenler ile toplantı gerçekleştirildi. Okul ziyaretleri sonrasında okul inşaat çalışmaları yerinde incelendi.

Okul ziyaretleri ve inşaat incelemelerinin ardından Çanakkale Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda Talim Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cihad Demirli, İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Özcan Duman, İnşaat ve Emlak Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ahmet Tarık Çakır, Eğitim Müfettişleri Başkanı Bayazıt Paksoy, Eğitim Müfettişleri Başkan Yardımcısı Aydın Uçar, İl Millî Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz,   Müdür Yardımcıları Recai Keleş, Hasan Ergüven,  Şube Müdürü Bilal Bilen ve okul müdürlerinin katılımı ile İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Haber Merkezi