31 Mart Yerel seçimlerinde Belediye başkanı seçilen isimler CHP genel merkezinde düzenlenen “Yerel Yönetimler Çalıştayı” ‘nda bir araya geldi. CHP Genel Merkezinde bulunan 650 kişilik salonda 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilmiş ve mazbatasını almış belediye başkanları ile il başkanları ve özel olarak davet edilen eski belediye başkanlarının da katılımı ile gerçekleşti. “Yerel Yönetimler Çalıştayı” ‘na Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek’ ve CHP Genel Merkezinin özel daveti ile Çanakkale eski Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ da katıldı.

Çanakkale Belediye Başkanları Tam Kadro Genel Merkezde

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Belediye Başkanı Seçilen Cumhuriyet Halk Partili isimler Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinde düzenlenecek olan “Yerel Yönetimler Çalıştayı” ‘na katılmak için Ankara’ da bir araya geldi. Seçilen CHP’li Büyükşehir, il ve belde belediye başkanları ve CHP İl Başkanları, CHP Genel Başkanı Özgür Özel Başkanlığında olarak Anıtkabiri ziyaret etti ve Ata’nın huzuruna çıkarak çelenk bıraktı. CHP’liler ardından CHP Genel merkezine gelerek Genel merkez önünde günün anısına fotoğraf çektirdiler. CHP Genel merkezinde gerçekleşen “Yerel Yönetimler Çalıştayı” ‘na Çanakkale’den, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, Bayramiç Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan, Biga Belediye Başkanı Alper Şen, Bozcaada Belediye Başkanı Yahya Göztepe, Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli, Gökçeada Belediye Başkanı Bülent Ecevit Atalay, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan,  Küçükkuyu Belediye Başkanı Abdülmuttelip Gürel,  Gümüşçay Belediye Başkanı Hasan Kırım  Kavakköy Belediye Başkanı Necati Kopça, Umurbey Belediye Başkanı Erdal Doğan,  Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz ve CHP Genel Merkezi tarafından özel olarak davet edilen Çanakkale Eski belediye Başkanı Ülgür Gökhan katıldı.

409 Belediyeyi Toplumun Her Kesiminden Oy Alarak Hep Beraber Kazandık

Çanakkale Belediye başkanı Muharrem erkek CHP Genel merkezinde gerçekleştirilen ve Pazar günü sona eren “Yerel Yönetimler Çalıştayı” ile ilgili yaptığı açıklamada Hafta sonu CHP Belediyeciliği Çalıştayı için Ankara’daydık. 31 Mart Yerel Seçimlerinde kazandığımız büyük başarı sonrası halkçı belediyeciliği değerlendirdik. Genel Başkanımız Özgür Özel liderliğinde tüm belediye başkanlarımızla birlikte Değişmez Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktık. Ardından genel merkezimizde çalıştay öncesi aile fotoğrafımızı çektirdik. “Yerel Yönetimler Çalıştayı”’ nda Genel Başkanımız Özgür Özel’in açılış konuşmasını dinledik. Yerel seçimlerin sonunda 14 tane büyükşehiri, 21 il merkezini kazanarak toplam 35 ilde belediyeleri kazandık ve en yakın partiden 11 fazla il belediyemiz var. 314 ilçede, 60 beldede, 409 belediyeyi hep birlikte kazandık. Yüzde 38 oy oranına ulaşarak partimizi hep birlikte birinci parti yaptık. Partimiz artık toplumun her kesiminden oy alabilen bir siyasi partidir. Büyük bir başarı elde ettik. Seçimler bitti. Çalıştayımızı ‘da gerçekleştirdik. Şimdi Hizmet ve çalışma zamanı “ dedi.

Gökhan’a Özel Davet

CHP Genel merkezinde gerçekleştirilen ve seçilen büyükşehir, il ve belde belediye başkanları ile CHP il başkanlarının katıldığı toplantıya CHP Genel Merkezi’ nin özel daveti ile Katılan isimlerde vardı. Çanakkale Eski belediye başkanı Ülgür Gökhan CHP Genel merkezinin özel daveti ile “Yerel Yönetimler Çalıştayı” ‘na katıldı. CHP Genel Merkezinde oluşturulacak olan Yerel yönetimler komisyonunda görev alacak olan ve yerel yönetimler konusunda önemli tecrübe ve bilgi birikimine sahip olan eski belediye başkanlarından kurulacak olan “Yerel yönetimler komisyonunda görev alacak olan Ülgür Gökhan, Eskişehir Büyükşehir Belediye eski Başkanı Yılmaz Büyükerşen’inde bulunduğu komisyonda görev yapacak.

Ogün İnal