Gündem

Akçapınarlılar Geleneksel Dayanışma Gecesi

Akçapınarlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin, geleneksel birlik ve beraberlik gecesi 286 Restaurant’ ta gerçekleştirildi.

Gecede dernek üyeleri bir araya gelerek sohbet ve kaynaşma imkanı bulurken gecede Derneğin Çalışmalarına destek veren Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’a ve Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay’a Plaket verildi.

ARSLAN VE MUTLUAY’A TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ
Akçapınarlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin, geleneksel birlik ve beraberlik gecesi hafta sonunda yapıldı.  Dernek üyeleri birlik ve beraberlik gecesinde uzun bir süreden bu yana tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Gecede Akçapınarlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Gürel dernek üyeleri ile sohbet ederken gecenin onur konukları Dernek Çalışmalarına her zaman destek olan Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan ve Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay’ dı.  Akçapınar Köyü Muhtarı Ömer Kaya’nın da katıldığı gecede, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan ve Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay’a desteklerinden ötürü plaket verildi. Gecede dernek üyeleri ve davetliler eğlenceli ve bol sohbetli bir gece geçirdiler.

Şenay Azman