İlçe - Belde

EZİNE BELEDİYESİ YARDIM İÇİN DEPREM BÖLGESİNE KOŞTU

Ezine Belediyesi Bir Yandan Deprem Yardımlarını Topluyor,Bir Yandan da İnşaat ve Üst Yapı Çalışmalarına Devam Ediyor

Ezine belediyesi Deprem bölgesi için Ezine halkından topladığı deprem yardımlarını hızlıca deprem bölgesine göndermeye devam ediyor. Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel önderliğinde depremin ilk gününden buyana deprem bölgesine önce iş makineleri ardından da depremzedelerin ihtiyaç duyduğu acil malzemeleri gönderdi. Ezine Belediyesi arama kurtarma ekipleri ve iş makineleri Hatay’da birçok depremzedenin enkaz altından çıkarılması çalışmalarına destek verdi. Ezine belediyesi biryandan deprem felaketinin yaralarını sarmak için camla başla çalışırken Ezine içindeki projelerini’ de unutmadı. Deprem felaketi öncesinde başlatılan Tüm inşaat ve ast yapı çalışmaları aksamadan devam ediyor.
EZİNE’NİN ÖNEMLİ YATIRIM ÇALIŞMALARI OCAK AYINDA DEVAM ETMİŞTİ
Ezine belediyesi, Belediye Başkanı Güray Yüksel önderliğinde çalışmalarını sürdürüyor yeni yılda Ezine’deki çalışmalarını hızlandıran Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel “Birliğimize, Beraberliğimize, Bayrağımıza Vatanımıza, Memleketimize, Ezine’mize Olan Aşkımız Sadece Sözle Olmayacak, Mahalle Mahalle, Sokak Sokak, Hemşerilerimize Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz ifadeleri ile Ezine Belediyesi Kapalı Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme  Havuzu Yapım Çalışmaları, Ezine TOKİ 388 Adet Konut Yapım Çalışmaları, Ezine Belediyesi Çocuk Eğlence Merkezi Yapım Çalışmaları, Ezine Deve Güreşi Arena Yapım Çalışmaları, Ezine Sarısöğüt Mahallesi Hizmet Binası ve Şadırvan Yapım Çalışmaları devam ediyor.
BÜYÜK DEPREM FELAKETİNDE İLK OLARAK EZİNE BELEDİYESİ İŞ MAKİNELLERİ VE ARAMA KURTARMA EKİPLERİ BÖLGEYE GİTTİ
Tüm Türkiye’yi yasa boğan Deprem felaketi ile birlikte Ezine Belediyesi Deprem Bölgesine İş Makinelerini ve Arama Kurtarma ekiplerini gönderdi. Deprem bölgesinde depremzedelerin ihtiyaçları doğrultusunda Ezine halkının deprem bölgesine bağışlarını tasnif ederek AFAD Koordinesinde deprem bölgesine gönderen Ezine Belediyesi Deprem bölgesine gönderilmek üzere deprem yardımlarını toplamaya devam ediyor. Ezine Kaymakamlığı ve Ezine Belediye Başkanlığı Koordinasyonun ’da Deprem Bölgemize Ulaştırılmak Üzere Yardım Malzemeleri Ezine Belediyesi Dedeoğlu Etkinlik Merkezimiz ’de Toplanarak Tasnif ediliyor. Ezine belediye Başkanı Güray Yüksel Ezine’de toplanan yardımlar ile ilgili Ezine halkına destek ve yardımlar için teşekkür ederken yardımların toplanmaya devam ettiğini de açıkladı. Depremin ilk gününde deprem bölgesine giden iş makinaları ve Ezine Belediye itfaiye Müdürlüğü arama kurtarma ekipleri Hatay’ da enkaz altında kalan birçok depremzedenin kurtarılması çalışmalarına katıldı. 
ÇALIŞMALAR’DA BİR YANDAN DEVAM EDİYOR
Ezine Belediyesi bir yandan deprem bölgesi için yardım toplama ve toplanan yardımların tasnifi ve deprem bölgesine gönderilmesini koordine ederken bir yandan da devam eden ve yeni başlayan çalışmalarını da sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Ezine Ulucamii Restorasyon Çalışmaları, Ezine 128 Evler Çocuk Parkı Peyzaj ve Çevre Duvarı Yapım Çalışmaları, Ezine Kapalı Pazaryeri 2.Etap Peyzaj Yapım Çalışmaları ve Ezine Cumhuriyet ve Gazi Mahalleleri Arıtma Çeşme Yapım Çalışmaları devam ediyor.
Ogün İnal