Gündem

Çanakkale Barosu Gönüllü Avukatları Hatay'da

Çanakkale Baro Başkanı Hande Keskin ve Çanakkale Barosuna bağlı gönüllü avukatlar deprem bölgesinde en büyük yıkımı yaşayan Hatay’da yargılamalara esas olacak ve yön verecek enkaz radar uygulaması ile yekun sayıda binanın delil tespiti çalışmalarına katıldılar. 

Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketi sonrasında Çanakkale Barosundan gönüllü olarak 7-11 Mart tarihleri arasında deprem bölgesine giden ve Türkiye Barolar Birliği tarafından Oluşturulan Deprem koordinasyon merkezinde yardım çalışmalarına katılan Çanakkale Baro Başkanı Hande Keskin ve Çanakkale Barosuna bağlı gönüllü avukatlar deprem bölgesinde en büyük yıkımı yaşayan Hatay’da yargılamalara esas olacak ve yön verecek enkaz radar uygulaması ile yekun sayıda binanın delil tespiti çalışmalarına katıldılar. 
Hukuki destek ile depremden etkilenen vatandaşlara Hatay Barosu’na destek olacak şekilde hukuki destek çalışmalarına katıldılar. gönüllü ekibin beraberinde getirmiş olduğu gıda, bebek ve hayvan mamaları ile baromuzca sağlanan yardım ve hijyen kitleri ihtiyaç sahiplerine bizzat ulaştırılmasında çalıştılar. Çanakkale barosundan konu ile ilgili yapılan açıklamada Çanakkale barosu adına gönüllü olarak çalışmalara katılan meslektaşlarımıza ve gönüllü ekibine teşekkürlerimizi sunarız.” ifadelerine yer verildi.
Murat Çağlayan