Gündem

7 Riders Çanakkale Motosiklet Tutkunları, yeni dernek açılışında buluştu

Çanakkale'de resmi bir sivil toplum kuruluşu olarak faaliyet gösteren 17 Riders Çanakkale Motosiklet Derneği, 1. yılını doldurmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadı.

Çanakkale merkez, ilçeler ve yakın illerden gelen motosiklet tutkunları, yeni dernek evinin açılışı ve 1. yıl kutlaması etkinliğinde bir araya geldi.
 
Başarılı Bir Büyüme Süreci
Derneğin açılışı ve destekler hakkında bilgilere değinen 17 Riders Çanakkale Motosiklet Derneği başkanı Doğan Kapital, ‘’2021 yılında 7 kişi ile çıktığımız bu yolda her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Bu ailevi ortamı kurmak için çok çalıştık, kadın sürücülerin hayatın her anında başarılı olduğunu bir kez daha gördük. Amacımız Çanakkale için sosyal sorumluluk projelerine imza atmak, eğitimler vermek, bilinçli motosiklet sürmek açılışımıza birçok illerden gelen dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bize desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Turuncu Takip Sistemleri ,Sc Moto, Onyedi İletişim çok teşekkür ederiz. Tüm iki tekere gönül veren dostlarımızı Boğazkent Mah.Atatürk Cad.No:44’te bulunan dernek evimize bekleriz’’ şeklinde konuştu.
 
Dernek, Motosiklet Tutkunlarını Bekliyor
17 Riders Çanakkale Motosiklet Derneği, tüm iki teker tutkunlarını Boğazkent Mah. Atatürk Cad. No:44'te bulunan dernek evlerine bekliyor. Motosiklet severlerin bir araya geldiği bu özel etkinliklerle, motosiklet kültürünü yaygınlaştırmak ve toplumda farkındalık oluşturmak hedefleniyor. Dernek, gelecek yıllarda da motosiklet tutkunları için çeşitli etkinlikler ve projelerle faaliyetlerine devam edecek.