İlçe - Belde

Ziyaretler Sürüyor

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması dolayısıyla Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar okul ziyaretlerini sürdürüyor.

Daha önce 100.Yıl Barış Ortaokulu ile Hakimiyeti Milliye Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Özacar, okulların müdürleri ve öğretmenleriyle bir araya geldi. Kendilerinden yeni eğitim-öğretim yılı için okullarındaki ihtiyaçlarına yönelik istek ve talepleri dinledikten sonra başarı dileklerini iletti. Okul yönetici ve öğretmenleri, Başkan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek hazırladıkları projeler hakkında bilgi verdiler. Bu vesile ile Özacar’ın eğitime verdiği desteğinden dolayı kendisine teşekkür ettiler.
 
Başkan Özacar ise yaptığı konuşmada, eğitim camiasına olan desteğini ve işbirliğini sürdüreceğini vurgulayarak, “Gelibolu’da eğitimin her seviyede daha da güçlenmesi için çalışacaklarını” söyledi. Yeni eğitim-öğretim yılına başlarken öğrencilere ve öğretmenlere başarılar dileyen Başkan Özacar, Gelibolu'da eğitimin daha da yükselmesi için belediye ile okulların birlikte çalışmaları gerektiğini söyledi.
Murat Çağlayan