Siyaset

CHP Kepez Belde Yönetimi Belirlendi: 11 Kişilik Ekip Göreve Başlıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Belde Yönetimi’nin belirlenmesi için Hafta sonunda seçim yapıldı. Oy verme işlenin ardından sandıklar açılarak oylar sayıldı. Çarşaf liste ile yapılan seçimlerde en çok oy alan 11 aday CHP Kepez Belde yönetimini oluşturdu

 

 

11 Kişiden Oluşan Belde Yönetimi Belirlendi

Hafta sonu Kepez'de gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez Belde Yönetimi seçimleri sonuçlandı. 1.300 üyenin sandık başına gittiği seçimler, Hamidiye, Cumhuriyet ve Boğaz Kent Mahalleleri'nde 3 sandıkta yapıldı. Çarşaf liste şeklinde ile yapılan seçimlerde 22 partili Kepez Belde yönetim Kurulu başkanlığına aday oldu. Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan da eşi Nefise Arslan ile birlikte oyunu Cumhuriyet Mahallesindeki sandıkta kullandı. Saat 17.00’da sandıklar açılarak oylar sayıldı. Oy dağılımına göre en çok alan 11 aday CHP Kepez Belde yönetimi belirlendi. 11 kişi kendi arasında Belde Başkanını belirleyecek. Yapılan seçimlerin ardından CHP Kepez Belde Yönetim Kurulu üyeleri ve aldıkları oylar şu şekilde oldu. Seçim sonuçlarına göre, CHP Kepez Belde Yönetim Kurulu üyeleri ve aldıkları oylar şu şekilde oldu:

Serpil Güney: 231

Cahide Demirbaş: 230

Çiğdem Kav: 209

Aslı Boyacıoğlu: 193

Veli Dalaklı: 189

Hasan Süer: 186

Sibel Arslan: 179

Tekin Keskin: 174

Hamit Ürek: 132

İbrahim Akdemir: 131

Metin Nurlu: 127

Bu sonuçlarla birlikte en çok oy alan 11 kişi, Kepez CHP Belde Başkanı'nı belirlemek üzere bir araya gelecekler. Seçim sürecine dair bir değerlendirme yapan Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Çarşaf liste ile Belde Kongresini gerçekleştiriyor, Başkanımızı ve Yönetim Kurulumuzu seçiyoruz. Uzun yıllardır CHP Kepez'e hizmet eden Kudret Şahin, Hasan Hüseyin Cerrah, Ramazan Kalaycı, Mehmet Yaman, Yaşar Ünal ağabeylerime sonsuz teşekkürler ediyorum…" şeklinde ifadeler kullandı.

Ogün İnal