Siyaset

Bu resim mazide kaldı

Akşener’ in Resimleri Kaldırılsın Diyen Uz, Kesin İhraç Talebi İle Disiplin Kuruluna Sevk Edildi!

İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu tarafından kesin ihraç talebiyle müşterek disiplin kuruluna sevk edildi. Genel Başkan Yardımcısı Hukuk-Seçim ve Parlamento İlişkileri Başkanı Hakan Şeref Olgun, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Genel Başkanımız Sayın D. Müsavat Dervişoğlu tarafından, Parti Tüzüğünün kendisine verdiği yetkiye istinaden, tedbirli olarak ve kesin ihraç talebiyle Müşterek Disiplin Kuruluna sevk edilmiştir” ifadelerine yer verdi

Akşener Parti Genel Merkezine Yazı Gönderdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İYİ Parti Eski Genel Başkanı Meral Akşener görüşmesi parti içerisinde gerginliğe neden oldu. İyi Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uzun’da katıldığı İYİ Parti’nin kapalı grup toplantısında ‘fotoğraf’ krizi çıktı. Toplantıya İyi Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz’un talebi damga vurdu. Akşener’in fotoğraflarının Genel merkez’ den Milletvekili odalarından ve parti örgütlerinin duvarlarından indirilmesini teklif eden İyi Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz’ un bu talebi tartışma yaratırken, Uz’ un bu talebini öğrenen İyi Parti Kurucu Genel Başkanı Merak Akşener, İyi Parti genel merkezine yazı yolladı ve ‘İl ve ilçelerden fotoğraflarımı kaldırın’ dedi.”

Uz, Dervişoğlu Tarafından “Tedbirli Olarak Kesin İhraç Talebiyle" Disipline Sevk Edildi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, partisinin Çanakkale milletvekili Rıdvan Uz’un disipline sevk edildiğini bildirdi. Uz'un "tedbirli olarak kesin ihraç talebiyle" disipline sevk edildiğini belirten Olgun'un X hesabından paylaştığı mesaj şöyle: "İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan UZ, Genel Başkanımız Sayın D. Müsavat Dervişoğlu tarafından, Parti Tüzüğünün kendisine verdiği yetkiye istinaden, Tedbirli olarak ve Kesin İhraç talebiyle Müşterek Disiplin Kuruluna sevk edilmiştir."

Ogün İnal