Üniversite

ÇOMÜ PR Kulübü Başkanı Elif Mermer oldu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin (ÇOMÜ) en aktif kulüplerinden biri olan ve yıllardır düzenlediği etkinliklerle adından söz ettiren ÇOMÜ PR Kulübü, yeni dönem için başkanlık ve yönetim kurulu seçimlerini gerçekleştirdi.

Kulüp üyelerinin oylarıyla Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencisi Elif Mermer, kulüp başkanlığına seçildi. Başkan yardımcılığı görevine ise Sena Malkoç getirildi.

Yeni Yönetim Kurulu: Elif Mermer (Başkan), Sena Malkoç (Başkan Yardımcısı), Alper Elveren, Zeynep Yılmaz, Eda Çetin, Enes Avcı, Fatma Özger, Samet Kusur, Miray Yıldırım, İrem Ergen.

Geçtiğimiz dönemde düzenlenen konferanslar, seminerler, geziler ve ziyaretlerle başarılı bir performans sergileyen önceki yönetim kuruluna teşekkür edildi. ÇOMÜ PR Kuşlübü’nden yapılan açıklamada; “Geçen dönem yönetim kurulunda yer alan Başkan Sera Canik, Başka. yardımcısı Simge Çelik, Fatma Ebru Girgin, Ayşem Özalp, Sena Malçok, Ali Alasadi, Elif Damlasu Mermer ve Zehra Günertürk’e katkılarından dolayı şükranlarımızı sunarız” denildi. 

Kulüp üyelerinin görüşleri doğrultusunda yapılan değerlendirmeler sonucunda, yeni dönemde kültürel ve sosyal etkinliklerin çeşitlendirileceği ve sertifikalı eğitim programlarına daha fazla önem verileceği açıklandı. Ayrıca öğrencilere yönelik destek çalışmaları da artarak devam edeceği bildirildi.

Mine Yel

Foto: BHA