Gündem

“KOŞAR ADIM LÖSEV”

Koşar Adım LÖSEV Gönüllüleri, adımları ile lösemili çocuklar için umutsuzluğa karşı meydan okuyor.

Her yıl heyecanı artırarak lösemili çocukların eğitim masrafları için koşan gönüllüler, sağlıklı yaşama dikkat çekerken lösemili çocukların eğitim masrafları için bağış topluyor. Gönüllüler bu yıl Bursa’da 11’ incisi düzenlenen Eker I Run Koşusu’ nda buluştu.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı gönüllüleri, lösemi ve kanser mücadelesi veren çocuklar için kansere karşı farkındalık oluşturmak ve kaynak sağlamak amacıyla yaklaşık 10 milyon gönüllü ile birçok projede bir araya geliyor. Türkiye’nin farklı noktalarında gerçekleşen sportif aktivite ve maratonlara “Koşar Adım LÖSEV” adıyla katılan LÖSEV Gönüllüleri, Bursa’nın Eker Meydanı’ nda düzenlenen Eker I Run Koşusu’ nda lösemili çocuklara umut olmak için koştu. Gönüllüler, "Yola Çık!" mottosuyla düzenlenen Eker I Run Koşusu’ nda lösemi ve kanser tedavisi gören çocukların eğitim ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla bir araya geldi. Gönüllü koşucular, “Biz Koşalım, Onlar Okusun” sloganıyla dikkat çekti.

Ekim Pazar Günü Bursa Eker Meydan'da düzenlenen Eker I Run’ da; Bosch Birİz, Yeşilova Holding, Bursa Koşu Akademisi ve Masterlar Atletizm Kulübü gibi çok sayıda kurumdan koşucular da Koşar Adım LÖSEV takımı arasında yer alarak LÖSEV ile birlikte koştu.

Sen de Koşar Adım LÖSEV Takımında Yer Alabilirsin

Bursa’da düzenlenecek birçok sportif organizasyonun içerisinde gönüllüleri ile yer almaya hazırlanan LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı , Bursa’ nın her noktasından tüm gönüllülerini maraton koşucusu olmaya davet ediyor. "Sen de Koşar Adım LÖSEV Takımında yer alabilirsin" diyen LÖSEV yetkilileri, hala devam etmekte olan online başvurular ile tüm katılımcıların kendi adıyla veya şirket olarak; online bağış kampanyaları başlatarak ya da gönüllü faaliyetlerine katılarak, lösemili çocukların eğitimlerine destek olabileceklerini belirtti.

Haber merkezi