Siyaset

MHP İl Başkanı İmamoğlu oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale İl Başkanlığı'nda değişiklik yaşandı. Eski başkan Ali Tuğrul Yıldırım'ın görevi bırakmasının ardından, parti yönetiminden Hakan İmamoğlu MHP Genel Merkezi tarafından il başkanlığına atandı.

Altı yıl MHP İl Başkanlığı görevini sürdüren Ali Tuğrul Yıldırım’ın istifası sonrası, il başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı merakla bekleniyordu. Genel Merkez, mevcut yönetimden Hakan İmamoğlu’na bu görevi tebliğ etti. İmamoğlu, yeni göreviyle ilgili yaptığı açıklamada, "Aziz dava arkadaşlarım; liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin takdir ve tensipleri ile MHP Çanakkale İl Başkanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Bu kutlu göreve beni layık gördüğü için Sayın Genel Başkanıma ve destekleri için Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın E. Semih Yalçın Bey’e şükranlarımı sunuyorum" dedi.

İmamoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Üzerimize yüklenen bu tarihi sorumluluğun bilincinde olarak, gecemizi gündüzümüze katıp davamızın ve Çanakkaleli ülküdaşlarımızın hizmetinde olacağız. Şanlı Üç Hilali hak ettiği gibi dalgalandıracağız. Şehitler emaneti davamızı, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in çizdiği yolda, liderimizin yol göstericiliğinde hedefe ulaştırmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Yüce Allah yâr ve yardımcımız olsun." dedi.

Bünyamin Nami Tonka

Foto: MHP