Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Hacı Ramazan Işıldak Corona salgını nedeniyle beliren şikayetleri üzerine tedavi altına alındı. Işıldak sosyal medyasında paylaştığı son bilgide, “Tam 14 gün oldu bugün yataktayım, 10 gün kaldı inşallah sağlık sıhhat ile kalkacağım hizmet etmeye kaldığım yerden devam edeceğim inşallah” dedi.

Süreci açıklayan Işıldak,05.04.2020 Pazar günü devam eden şikayetlerimin artması üzere gittiğim ÇOMÜ Pandemi Hastanesi’nde sevgili dostum Başhekim Okhan Akdur ve dostum Acil Uzman Doktoru Okan Bardakçı sayesinde test yapılarak şüpheli olarak gözetim altına alındım, kısa bir tedavi gördükten sonra yapılan iki testin de sonucu negatif geldiği üzere evde 14 gün izolasyon sözüyle birlikte Salah ile taburcu edildim. Bu süreçte18 Mart ÇOMÜ Tıp Fakültesi Başhekimi Okhan Akdur'a, Acil Uzman Doktoru Okan Bardakçı'ya, Covid 19 ile mücadele etmemizde sonsuz katkıları olan tüm doktorlarımıza, hemşirelerimize ve sağlık personellerine,  AK Parti Milletvekileri Sayın Grup Başkan vekili Bülent Turan'a ve Jülide İskenderoglu'na,  İzmir Roman vekili Cemal Bekle'ye, Gelecek Partisi Genel başkan Yardımcısı Sayın Selçuk Özdağ'a, Yeşim Karadağ'a, Çanakkale İl başkanı Hüseyin Yıldırım'a, Belediye Başkan yardımcısı Rebiye Ünivar'a,  dostlarımızı bu süreçte habersiz bırakmayan sevgili Tekin Uğurlu dostuma, Fevzipaşa Mahallesi sakinlerine ve Türkiye'nin her yerinden gerek bana gerekse aileme ve dostlarıma ulaşıp bizleri yalnız bırakmayan, arayıp soran tüm dostlarıma tek tek teşekkür ederim. Tam 14 gün oldu bugün yataktayım 10 gün kaldı İNŞALLAH sağlık sıhhat ile kalkacağım hizmet etmeye kaldığım yerden devam edeceğim İnşallah” dedi.
 
Biz de İşte Çanakkale Gazetesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlıkla görevlerinin başına dönmesini diliyoruz.
 
Dilvin Altıkardeş