Kazdağları'nın batı kısmında yer alan Yeşilyurt Köyü'nün en tepesinde, çam ve zeytin ormanları içinden yüzünü Ege denizi ve Kazdağı'na dönmüş, manzarası ile dikkat çeken Pinecone Butik Otel konsepti, dekorasyonu ve manzarasıyla ödüle layık görüldü.
Turizmci Mehmet Öngen tarafından 20 yıl önce Öngen Country Hotel olarak hizmete açılan ve adını Pinecone Boutuqıe Hotel olarak değiştirerek yenilenen işletmeyi geçen sene oğlu Yağız Öngen’e devrettiğini belirten Mehmet Öngen özellikle eko turizmde Türkiye’nin öncüsü olma özelliği taşıyan otelin yeni yönetim anlayışı ile daha ilk yılında ödül almasının gururunu taşıdığını belirterek,  Yağız Önen’e, Gelin Damat Dergisi’ne ve Pınar Altuğ’a teşekkür etti. Öngen, “Bölgemizin tanıtılmasında büyük katkısı olan bu ödül beni gururlandırdı” dedi.
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yağız Öngen ise, ödülü almaktan dolyı duydukları mutluluğu paylaşarak, “2020 yılında isim değiştirerek ve mimari olarak tamamen yenilenen otelimizin yeni konseptiyle Tripadvisor’dan aldığı yorumların hepsi beş yıldız” dedi.
Doğa içinde geniş arazide yer alan otel sakin ve huzurlu ortamı, gençlere hitap eden konsepti ve özel menüleri ile dikkat çekiyor.

Mine Tarım