Tüm Türkiye’yi yasa boğan Deprem Felaketinin hemen ardından Gelibolu Belediyesi iş Makineleri ve depremzedelerin acil ihtiyaçlarını Deprem Bölgesine gönderen Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar Ardından Gelibolu’lu vatandaşların Deprem bölgesine yardım için gönderdiği yardım malzemelerini tasnif ederek kamyon ve tırlar ile yine hızlıca deprem bölgesine gönderdi. Özacar 3 yardım tırının deprem bölgesinde emeği geçenlere teşekkür ederek  “Kurumumuzca temin edilen ve halkımızın bizlere teslim ettikleri malzemelerle dolu 3 yardım tırını Malatya ve Hatay’daki toplama merkezlerine teslim ederek, depremzedelere ulaşmasını sağlayan personellerimiz Özgür Kızılcık, Tahir Küçük ve Murat Ökten’e teşekkür ediyorum. Bölgede enkaz kaldırma çalışmalarını sürdüren ekibimize de kolaylıklar diliyorum.” dedi.

ÖZACAR, DEPREM BÖLGESİNDEN GELİBOLU’YA GETİRİLEN DEPREMZEDE AİLELERİ ZİYARET ETTİ
Gelibolu Belediye Başkanı 10 ilde büyük yıkıma ve çok büyük can kaybına neden olan deprem felaketinden sonra deprem bölgelerinden geçici barınma için Gelibolu’ya getirilen deprem zede aileleri ziyaret etti. Deprem felaketini Malatya’da yaşayan depremzede aileleri ziyaret eden Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti. Özacara yaptığı açıklamada   “Deprem felaketinin sonrasında yaraların sarılması için ülke olarak seferber olarak dayanışmanın en güzel örneklerini sergiliyoruz. Adem ve Betül Arslan çiftine depreme Malatya’da yakalanan yakınlarına evlerini açtıkları için teşekkür ederek, aileye de geçmiş olsun dileklerimizi paylaştık” dedi

KAZA GEÇİREN BELEDİYE ÇALIŞANININ YAKINA KOŞTU
Gelibolu belediyesinde biryandan deprem bölgesine gönderilecek olan yardım malzemeleri toplama işi devam ederken bir yandan da belediyenin kent hizmetleri de aksamadan devam ettiriliyor. Ancak belediyenin temizlik işleri müdürlüğünde çalışan bir işçinin kaza geçirmesi nedeni ile Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar hastene’ye koştu. Belediye çalışanının  durumu ilr ilgili hastane başhekimi ve işçiye müdahale eden doktordan son durum ile ilgili bilgiler alan Özacar, Sosyal medya hesabından geçmiş olsun başlığı ile yaptığı paylaşımda “Kurumumuz Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli mesai arkadaşımız Oktay Tosun bugün yaşanan iş kazası sonrası büyük tehlike atlattı. Gelibolu Devlet Hastanesi’nde elinden operasyon geçirecek olan personelimize geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Hastanede Başhekim Operatör Doktor Burak Demirca’yı da makamında ziyaret ettim” paylaşımı yaptı.

Ogün İnal