Kendine göre yanlış olan durumları sosyal medya hesabından paylaşarak eleştiren Semizoğlu kendi sosyal medya hesabından yaptığı eleştiriler ile günden oldu. Semizoğlu’nun günden olan eleştirisinin ilki Ezine Gıda OSB’ ile ilgili oldu. Ezine gıda ihtisas OSB’sinin Yönetim Kurulu toplantısı ile ilgili olarak “Yine Bir Ezine Gıda İhtisas Yönetim Kurulu Toplantısı. Her zamanki Gibi Oturduk Kalktık 5.040 TL’yi Aldık. Bu Arada OSB’ ye Kimya Mühendisi Alındı Benim Muhalefet Şarhimle.” eleştirisini getirdi.

TEKNOPARK İLE İLGİLİ SORULARI SORDU
 Semizoğlu’nun sosyal medyasından eleştirdiği başka bir konu ise Çanakkale Teknopark oldu. Semizoğlu Çanakkale Teknopark ile ilgili sosyal medyasından yaptığı paylaşımda  “Gözle Görünen,  Elle Tutulan Hiçbir Başarısı Olmayan, Sözde Çok Başarılı Teknoparkta Kim Ne Yapmış? Bütçesi Ne? Başındaki Adamın Liyalatı Ne?” sorularını yöneltti.”

SEMİZOĞLU’ NUN AĞIR ELEŞTİRİ VE İDDİALARI GÜNDEM OLDU
Semizoğlu’nun sosyal medya hesabından eleştirdiği başka bir konu ise Pandemi döneminde 1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü şantiyesinde çalışanların konaklaması ile ilgili konu oldu. Semizoğlu,  “Köprü bitti. Çanakkale Ticaret Sanayi Odası hiç bir şey yapmadı diyen vekil, pandemiden dolayı kapalı çalışmaya geçen köprü şantiyesindeki çalışanlar için 150 TL’ ye oda alıp 1000 TL ye oda satan grupla sizin veya meşhur danışmanınızın bağlantısı var mı? bu işler sizin bilginiz dahilinde mi? Diye Sordu.

“HERKES ŞOVU BIRAKSIN HERKESİ SAMİMİYETE DAVET EDİYORUM”
Semizoğlu yine sosyal medyasından yaptığı başka bir paylaşımda Çanakkale Valilik binası dahil bir çok kamu binasının bulunacağı kampüs ile ilgili oldu. Semizoğlu bu konuda da sosyal medya hesabından eleştiriler yaparak paylaşımında “Çanakkale halkının ve bundan sonra Çanakkale’yi yönetecek, yön verecek insanların yer alacağı valilik ve kamu kurumlarının yer aldığı kampüsün, binanın müjdesi veya ihalesi neden bu kadar alel acele yapılıyor? Bu kararı verenlerin kaç tanesi Çanakkale’de oturuyor? Çocukları Çanakkale’de okuyor? Çanakkale’yi biliyor? Nedir bu acele dostlar? Dökülecek her metreküp betonun, harcanacak her TL’nin, kullanılacak her demirin ve ihtiyaç olunan her iş gücünün, yağmur ve soğuk altında yaşayan 13,5 milyon vatandaşımızın yaşadığı deprem bölgesine yapılması gerektiğine inanıyorum. Herkes şovu bıraksın herkesi samimiyete davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Ogün İnal