Doğal güzelliklerinin yanı sıra sahil şeridiyle de dikkat çeken beldede deniz sporları tutkunları, rüzgarın ve dalgaların dansını izlemek ve bu güzelliklerle birlikte spor yapmak için Geyikli Yelken Su Sporları Kulübü’nün açılmasını sabırsızlıkla bekliyor.
Kulüp, gençlere deniz sörfü sporuna katılmaları için mükemmel bir fırsat sunuyor. Sörf meraklıları, profesyonel eğitmenler eşliğinde deneyimlerini arttıracak. Geyikli Yelken Su Sporları Kulübü, bölgenin su sporları turizmini canlandırmak ve su sporlarına olan ilgiyi artırmak amacıyla önemli bir adım olacak. Geyikli'nin doğal güzellikleri ve bu yeni kulüp sayesinde deniz sporları tutkunları için unutulmaz deneyimlerin kapıları aralanacak.
Kuruluş aşamasını tamamlayan ve faaliyete geçmeye hazırlanan kulüp, heyecan verici bir etkinlik olan sörf sporuna ilgi duyanlara yönelik eğitimler düzenlemeye hazırlanıyor. Gençler, rüzgarın dansıyla buluşacak, denizin özgürlüğünü hissedecek ve sporla dolu dolu zaman geçirecekler.
Yelken Su Sporları Kulübü ile ilgili açıklamalarda bulunan Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu “Haydi gençler yelken sörfü ücretsiz kurslarımız başlıyor. Kaptan Levent Karataş ile birlikte belediyemiz bünyesinde Geyikli Yelken Su Sporları Kulübü resmen kuruldu. Yeni İskele Mevkiinde faaliyet gösterecek yurtdışından bölgemize turist yağacak. Bir hayalimiz daha gerçekleşiyor gelişmeler bir ay içerisinde sizlerle paylaşılacak. Geyiklimize hayırlı olsun” dedi. Şenay Azman