Çanakkale Tam Ölçekli Katı Atık Yönetimi Projesi'nin açılış törenine katılan Erkek, çevre duyarlılığının önemine vurgu yaparak, şehrin sürdürülebilir bir geleceğe doğru adım attığını belirtti. Ardından, Köprübaşı'nda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelerek, yerel dinamikleri yakından takip etti.

Esnaf Odaları Birliğini Başkanı Özcan’ı Ziyaret Etti, Köprübaşı Esnafı İle Bir Araya Geldi

CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, seçim çalışmalarına ziyaretler ile devam ediyor. CHP'li Erkek Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. Erkek burada yaptığı açıklamada "Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret ettik, 24 Şubat Cumartesi günü saat 12:00’de Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceğimiz Proje ve Aday Tanıtım toplantımıza davet ettik. Çanakkale’mizi konuştuk. Birlik başkanımız Ünal Özcan ve oda başkanlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum." dedi. Erkek, daha sonra Köprübaşı’nda esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Gençlere Ayrı Bir Önem Veriyor

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Erkek Muharrem Erkek' in seçim turunda özel bir önem verdiği kesimlerden biri de gençlik oldu. Bu kapsamda, Çanakkale Gençlerbirliği Spor Kulübü'nü ziyaret eden Erkek, genç sporcularla bir araya gelerek, onlara başarılar diledi. Gençliğin enerjisine ve potansiyeline inandığını belirten Erkek, sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutacağına dikkat çekti. Muharrem Erkek'in seçim çalışmaları, sadece siyasi bir yarıştan öte, Çanakkale'nin geleceğine dair umut dolu bir yol haritası sunuyor. Esnafların beklentilerini dinleyerek, kent ekonomisini canlandıracak projelerin temellerini atan Erkek, gençlere verdiği önemle de geleceğe ışık tutuyor.

Ogün İnal