Sabah saatlerinde kepez meydanında düzenlenen Çelenk sunma töreninde Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan Meydanda bulunan Atatürk heykeline çelenk sundu. Çelen sunma töreninin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve arında da törene katılanlar hep bir ağızdan istiklal marşı okudu. İstiklal marşının ardından Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan eşi Nefise Arslan, Kepez CHP belediye Meclis Üyeleri ve törene katılanlar Atatürk heykeline karanfil bıraktılar.

23 Nisan Coşkusu Kepez Sokaklarına Taştı

Ardından kepezde 23 Nisan için düzenlenen uluslar arası halk oyunları festivali için Kepez’ de bulunan yabancı halk oyunları ekiplerinin de katılımı ile çoşkulu 23 Nisan korteji düzenledi. Kepez belediye başkanı ve eşi Nafize Arslan kortejin en başında Kepezlileri selamlayarak 23 Nisan coşkusu nu kepez sokaklarına taşıdı.

Çocuklar Halkı Kafe’ de Unutulmaz Bir 23 Nisan Deneyimi Yaşadılar

23 nisan korteji Kepez Halk Kafe’de sona erdi. Halk Kafede sona eren kortej yürüyüşünün ardından yapancı halk oyunları ekipleri gösteri gerçekleştirdi. Kepezli ve Çanakkaleli çocuklar Kepez Halk Kafenin yanında bulunan 23 Nisan etkinlileri ile unutulmaz bir 23 Nisan coşkusu yaşadılar. Kepez Halk Kafe’nin yanında bulunan geniş araziye kurulan şişme oyun alanları yüz boyama alanları ve çeşitli ikramların yapıldığı alanlarda bol bo9l eğlenme fırsatı bulan çocuklar eğlenceli bir o kadarda unutulmaz bir 23 Nisan coşkusu yaşadılar.

Ogün İnal