Güzel, Çanakkalespor’u yeniden profesyonel liglere taşıma hedeflerinin altını çizerek, bu sürecin tüm şehir için ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

Kısa ve Uzun Vadeli Vizyon

Güzel, kısa vadede Çanakkalespor’un başarısı için ellerinden gelen tüm desteği sağlayacaklarını belirtti. Şehrin diğer takımlarıyla da uyum içinde çalışmanın önemine dikkat çeken Güzel, "Hangi takım olursa olsun, Çanakkale’mizi başarıya ulaştırabilecek her girişimin arkasında duracağız" dedi. Uzun vadede ise Çanakkale’yi bir spor şehri haline getirmeyi hedeflediklerini dile getirdi?.

Play Off Heyecanı

Çanakkalespor’un Play Off turuna kalmayı garantilemesinin mutluluğunu paylaşan Güzel, perşembe günü oynanacak Arslancaspor maçının şehir için büyük önem taşıdığını belirtti. "Bu maçın kazananı yine Çanakkale olacaktır" diyen Güzel, rakiplerine de başarılar diledi. Güzel, takımın Play Off sürecinde gösterdiği performanstan dolayı oyunculara ve teknik ekibe teşekkür ederek, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi?.

 “Hedefimiz Çanakkale’mizi Yeniden Profesyonel Liglere Taşımaktır”

Çanakkalespor’un şehir için ne kadar büyük bir isim olduğunun farkında olduklarını söyleyen Güzel, bu markayı daha ileriye taşımak için çalıştıklarını belirtti. "Çanakkalespor camiasının önemli paydaşları olarak, bu süreçte birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğiz" ifadelerini kullanan Güzel, şehrin tüm spor dinamiklerini harekete geçirerek başarıyı yakalayacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi?. Güzel Hedeflerinin Çanakkalespor’u yeniden profesyonel lige çıkarmak olduğunun altını çizerek “Çanakkalespor olarak Çanakkale’mizin tüm takımları bizler için çok değerlidir ve Çanakkalespor camiasının önemli paydaşlarıdır. Kısa vadeli vizyonumuz ve hedefimiz hangi takım olursa olsun şehrimizi başarıya kim ulaştırabiliyorsa onun arkasında durmak ve Çanakkale’mizi yeniden profesyonel liglere taşımaktır. Uzun vadeli vizyonumuz ise hangi spor dalı olduğu önemli olmaksızın Çanakkalemizi bir spor şehri haline getirmektir. Perşembe günü karşılaşacağımız Arslancaspor maçının kazananı yine Çanakkale olacaktır. Kardeş takımımız Arslancaspor’a ve bir üst lige çıkma mücadelesi veren tüm takımlarımıza bu hafta oynayacakları müsabakalarda başarılar dileriz.” dedi.

Ogün İnal

 

 

 

 

 

 

Çanakkalespor Başkan Yardımcısı Tuğberk

Ogün İnal