Hisarcıklıoğlu, meclis üyelerinden, TOBB ve oda/borsalar tarafından yapılan çalışmaların üyelere duyurulması konusunda destek istedi.?

 

TOBB’un 1-2 Haziran 2024 tarihlerinde düzenlemiş olduğu, TOBB Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne Biga TSO Yönetim Kurulu üyeleri Ergin Sezen, Hakan ve Sedat Özer ile Meclis Başkan Yardımcısı Jale Kırbaş, Meclis üyeleri Serdinç Gündüz, Bülent Canberk Tarhan ve Oğuz Yavuzaslan sağladı.

 

Zor bir dönemden geçtildiğini anlatan Hisarcıklıoğlu, TOBB olarak 365 oda/borsa başkanı ile bölge bölge biraraya geldiklerini belirtti. Hisarcıklıoğlu, bu toplantılarda Oda ve borsalardan gelen talep ve sıkıntıları başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm bakanlara tek tek ilettiğini aktardı.

 

Birlik ve berberlik vurgusu yapan Hisarcıklıoğlu, oda/borsa seçimleri sonrasında tüm meclis üyelerinin başkan ve yönetim kurulunun etrafında birleşmesinin ve farklı düşünse bile meclisten çıkacak kararları, kendi fikri olarak benimsemesinin gerektiğini söyledi.

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’de yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemine dikkat çekerek, bu bilgilendirme seminerlerinin, meclis üyelerinin içinde bulundukları kurumu daha yakından tanımaları için çok güzel bir fırsat olduğunu söyledi.

 

Hisarcıklıoğlu, meclis üyelerinin il ve ilçelerinin kanaat önderi olduğunu belirtirken, bu toplantılarda elde edilen kazanımların meclis üyelerince kendi bölgelerinde üyelerle paylaşılmasını tavsiye etti.

 

TOBB Başkanı, iş dünyası için mevcut imkânlar hakkında bilgilendirilme yapılmasının ve tabandaki sorun ve isteklerin ilgili birime aktarılmasının bu işin esasını oluşturduğunu bildirdi. Hisarcıklıoğlu, meclis üyelerinden birbirlerini ötekileştirmemelerini, farklılıkları kabullenmelerini istedi.

Haber Merkezi