Çanakkale'nin genç yeteneklerinden biri olan Berberoğlu, söz ve müziği kendisine ait olan bu eseriyle kısa sürede geniş bir dinleyici kitlesine ulaştı.

Sosyal Medyada Büyük İlgi Gördü

Geçtiğimiz yıl "Hırsız" isimli eseriyle müzikseverlerin karşısına çıkan genç şarkıcı, "Ruhumun İzleri"nin sözlerini yaşadığı duygusal deneyimlerle tamamladı. Bu yıl Mayıs ayında dijital platformlarda yayınlanan eser, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve binlerce beğeni topladı. Çanakkale, tarih boyunca müziğe birçok başarılı sanatçı kazandırmış bir şehir olarak biliniyor. Teoman Alpay gibi büyük isimlerin ardından, Berkin Berberoğlu gibi genç yetenekler de bu mirası devam ettiriyor. Özellikle yaz aylarında sahne alan Berberoğlu, sahne performansları ve özgün besteleriyle dikkat çekiyor. Müzik eğitimine özel kurslarla devam eden Berberoğlu, müziğe olan tutkusunu ve yeteneğini her geçen gün daha da ileriye taşıyor. "Ruhumun İzleri" şarkısının başarısı, onun müzik kariyerinde önemli bir adım olduğunu kanıtlıyor. Dinleyicilerinden aldığı olumlu geri dönüşler, genç sanatçının gelecekte de adından sıkça söz ettireceğinin bir göstergesi.

İlk Single Geçtiğimiz Yıl Yayınlandı

Kısa sürede büyük beğeni alan şarkısı ve müzik serüveni ile ilgili bilgiler veren  Çanakkaleli Genç şarkıcı Berkin Berberoğlu   “Lise yıllarında ilk gitarımı alarak hem notaları öğrenmek hem de müziğe daha iyi adapte olabilmek için  kurs almaya başladım. Yaklaşık 4 yıl gitar çaldıktan sonra şarkı söylemeye de başladım. Bir yandan söylerken bir yandan da kendi duygularımı beste yapmaya karar verdim ve şarkı sözlerimi kendim yazmaya başladım.    22 Eylül 2023 ‘te sözleri bana ait  tamamen bitmiş bir ilişkinin bende bıraktığı izleri taşıyan ilk single’m  ‘Hırsız’ çıktı.   Bana söylenen güzel ve anlamlı sözleri alarak kendim besteleyip düzenleyerek yayınladık” dedi.

‘Ruhumun İzleri’ Duygularımı Tamamlayan Şarkı Oldu

Son şarkısı hakkında da bilgiler veren ve hangi duygularla yazdığını belirten Genç Şarkıcı Berkin Berberoğlu “Son şarkım ‘Ruhumun İzleri’ ise benim yazdığım ilk şarkılardan bir tanesi.  Ancak şarkı bana eksik geliyordu. Çünkü duygusu yoktu ben onu ilk yazdığım zaman.  Ama sonradan yaşadığım bazı şeyler, bazı olaylar, duygu değişimleri ve yaşanmışlıklar beni geriye götürdü ve baktım ‘benim böyle bir şarkım da varmış’ dedim ve eksik duygularını da tamamlayarak şarkıyı yayınlayacak hale getirdim.  Şarkının tamamlanmasının ardından  6 aylık bir süre içinde son   single’m ‘Ruhumun İsleri’ de dijital platformlarda yerini alarak müzik severlerle buluşturdum. Yaşanmışlıklarımızı anlatan besteler üretmeye devam edeceğim müzik hayatımda üçüncü single için de çalışmalara başladım” dedi.

Berkin Berberoğlu'nun "Ruhumun İzleri"ni dinlemek ve onun müzik yolculuğunu takip etmek isteyenler, şarkıyı Spotify, YouTube ve Gaana gibi platformlarda bulabilirler??.

Şenay Azman