Vali aktaş’a veda ziyareti gerçekleştiren Eğitme Destek Platformu, , İlim Yayma Cemiyeti, Ensar Vakfı Başkanı, TÜGVA, Cihannüma, Hayrat Vakfı, , KADEM, Birlik Vakfı, İmam Hatipliler Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği, İl Genel Meclisi AK PARTİ Grubu, Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesi, Kızılay Çanakkale Şubesi, İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul ve İl Genel Meclis grup üyeleri Aktaş’a yeni görevinde başarılar dilediler.

Eğitme Destek Platformundan, Vali İlhami Aktaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Eğitme Destek Platformu Başkanı Av. Sebahattin GÜNER, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Nimetullah Akın, Ensar Vakfı Başkanı Seyfi Bulut, TÜGVA Başkanı Zeynel Kılıç, Cihannüma İl Temsilcisi Murat Büyük, Hayrat Vakfı Çanakkale Temsilcisi M. Emin Bıçakçı, KADEM İl Temsilcisi Özlem Atıcı, Birlik Vakfı Çanakkale Şube Başkanı A. İslam Şahin ve Önder İmam Hatipliler Dernek Üyesi Osman Arslan, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kocaeli Valiliğine atanan Vali İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali İlhami Aktaş, Eğitme Destek Platformu Başkanı Av. Sebahattin GÜNER ve Platforma bağlı STK başkanları ile bir süre görüşerek sohbet etti. Ziyarette; Eğitme Destek Platformu Başkanı Av. Sebahattin Güner ve Platforma bağlı STK başkanları, Vali İlhami Aktaş’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. Vali İlhami Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneğinden, Vali İlhami Aktaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Muharrem Şahin, Gaziler Şerif Ali Yıldırım ve Sadettin Taşdelen, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kocaeli Valiliğine atanan Vali İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali İlhami Aktaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Muharrem Şahin ve Gazilerle bir süre görüşerek sohbet etti. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Muharrem Şahin ve Gaziler desteklerinde dolayı Vali İlhami Aktaş’a teşekkür edip yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. Vali İlhami Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

İl Genel Meclisi AK Parti Grubundan Vali İlhami Aktaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

İl Genel Meclisi AK PARTİ Grup Başkan Vekili Nejat Önder ve Meclis grup üyeleri; Saim Bakar, Mehmet ÜNSAL, Necati Tarıman, Halil Özer, Murat Gürşen, Hüseyin Turna ve Mesut Akdeniz, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kocaeli Valiliğine atanan Vali İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali İlhami Aktaş, İl Genel Meclisi AK PARTİ Grup Başkan Vekili Nejat Önder ve İl genel meclis üyeleriyle bir süre görüşerek sohbet etti. İl Genel Meclisi AK PARTİ Grup Başkan Vekili Nejat Önder ve İl genel meclis üyeleri Vali İlhami Aktaş’a teşekkür edip yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. Vali İlhami Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesi Yönetiminden Vali İlhami Aktaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Ümit Burunlular, başkan yardımcısı Bahar Göncü, üyeler Lütfikar Karadeniz, Erol Çalışkan ve Proje Koordinatörü Gökhan Keleş, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kocaeli Valiliğine atanan Vali İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali İlhami Aktaş, Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Ümit Burunlular ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşerek sohbet etti. Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Ümit Burunlular ve yönetim kurulu üyeleri desteklerinde dolayı Vali İlhami Aktaş’a teşekkür edip yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak tablo takdim ettiler. Vali İlhami Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Kızılay Çanakkale Şubesinden Vali İlhami Aktaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kızılay Çanakkale Şubesi Başkanı Av. Erdoğan Madak, başkan yardımcısı Nahide Dalkıran, İl yöneticisi  Adem Yılmaz ve Genç Kızılay Çanakkale İl Başkanı Muhammet Hasan Çetin, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kocaeli Valiliğine atanan Vali İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali İlhami Aktaş, Kızılay Çanakkale Şubesi Başkanı Av. Erdoğan Madak ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşerek sohbet etti. Kızılay Çanakkale Şubesi Başkanı Av. Erdoğan Madak ve yönetim kurulu üyeleri, Vali İlhami Aktaş’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, tablo takdim ettiler. Vali İlhami Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul ve İl Genel Meclisindeki Chp Grubundan Vali İlhami Aktaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul, İl Genel Meclis grup üyeleri; Nizamettin Akca, Osman Gül, Tamer Yayla, Caner Şahin, Mustafa Şahan ve Hakkı Sezen, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kocaeli Valiliğine atanan Vali İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali İlhami Aktaş, İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul ve İl genel meclis üyeleriyle bir süre görüşerek sohbet etti. İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul ve İl genel meclis üyeleri Vali İlhami Aktaş’a teşekkür edip yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. Vali İlhami Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Haber Merkezi