Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Çanakkale  Vali si olarak atanan ve geçtiğimiz hafta görevine başlayan Doç. Dr. Ömer Toraman, gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayınlanan Valiler kararnamesi ile Elazığ Valiliğinden Çanakkale Valiliğine atanan Doç. Dr. Ömer Toraman, geçtiğimiz hafta görevine başlamıştı. Çeşitli kurum ziyaretleri gerçekleştiren Vali Toraman, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. İlk olarak  İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Doç. Dr. Ömer Toraman’ı tören mangası ile İl Jandarma Komutanı  J. Kd. Albay Sadi Akman tarafından karşılandı.  Ziyaretçi defterini imzaladıktan sonra makama geçen Vali Toraman, İl Jandarma Komutanından, Jandarma sorumluluk bölgesinde yürütülen emniyet ve asayiş hizmetlerine ilişkin brifing aldı.

İl Jandarma Komutanlığının ardından Vali Prof. Dr. Ömer Toraman’ın ikinci durağı Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü oldu. Burada da İl Emniyet Müdür Selim Arıcı tarafından Manga töreni ile karşılanan Vali Toraman, yine ziyaretçi defterini imzaladı. Ardından makama geçen Vali Prof. Dr. Toraman, il Emniyet Müdür Selim Arıcıdan yürütülen emniyet ve asayiş hizmetlerine ilişkin brifing aldı.

Haber Merkezi