Toplantıya CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Çanakkale Belediye Başkanvekili Alptuğ Akkoca, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, CHP İl Genel Meclis Üyeleri Can Agönül, Güneş Pehlivan, Ahmet Çelik ve birçok köy muhtarı katıldı. Toplantının amacı, köylerdeki temel sorunları dinlemek ve bu sorunlara yönelik çözüm yolları üretmekti.

 

Başkan Ertuğrul'dan Açıklamalar

 

Başkan Halil Ertuğrul, toplantının açılış konuşmasında, köylerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların sürdüğünü belirtti. Ertuğrul, "Köylerimiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımız Kasım ayındaki bütçe sonrası daha çok artacaktır. Önümüzdeki dönemde muhtarlarımızın görüşlerini alarak, toplantılar yaparak, köylerimizin sorunlarını not alarak bunları hizmete yansıtmaya çalışacağız. Böyle bir hizmet anlayışımız olacak. İnsanlarımıza dokunmak istiyoruz. Muhtarlarımızla daha sık görüşerek ihtiyaçları daha kısa sürede çözeceğiz." dedi.

 

Muhtarların Talepleri Dinlendi

 

Toplantıda köy muhtarları tek tek söz alarak köylerinin ihtiyaçlarını dile getirdi. Muhtarlar, su sorunlarından altyapı eksikliklerine, tarım desteklerinden eğitim imkanlarına kadar birçok konuyu gündeme getirdi. Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı toplantıda, çözüm önerileri masaya yatırıldı ve notlar alındı.

 

Haber Merkezi