Çanakkale’de 2024-2025 adli yılının açılışı ile beraber Öngen Hukuk Bürosu da açıldı. 42 yıl önce avukatlığa başlayan Mehmet Öngen’in yine avukat olan oğlu Yiğit Öngen tarafından açıldı. Babasının mesleğini devam ettiren Yiğit Öngen’in büro açılışına Çanakkale Baro Başkanı Hande Keskin, Emekli Oramiral Atilla Kezek ve babası Mehmet Öngen katıldı.

Kordonda yer alan büronun açılışına katılım büyük oldu. Bürosunun kapılarını açan Yiğit Öngen, babasının mirasını yaşatırken, aynı zamanda kendi adını da sağlam bir şekilde yerleştirmiş oldu.

YİĞİT ÖNGEN KİMDİR?

1995 yılında Canakkale’de doğdu. İise tahsilini Edremit Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra UOLP Koln -Kemerburgaz Üniversitesinden çift diploma programından 2020 Yılında mezun oldu . Avukatlık stajını Işık Avukat Ortaklığı bünyesinde Çanakkale’de tamamladı. 2022 yılında Çanakkale Barosu’ndan ruhsatnamesini aldıktan sonra çeşitli hukuk bürolarında uzmanlaşmak ve deneyim kazanmak için çalıştı.  2024 yılında Öngen Hukuk Bürosu’nu kurup, kurucu avukatlığını sürdürmektedir. Özellikle iş hukuku, ticaret hukuku, medeni hukuk ve icra-iflas hukuku alanında danışmanlık vermekte  ve davalara bakmaktadır İngilizce ve Almanca Dillerini bilmektedir.

 

Haber merkezi