Almina Balıkçılık, örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. İki senedir devam eden bu anlamlı uygulama kapsamında, şehit ailelerine Cuma Pazarı girişinde ücretsiz balık dağıtan Almina Balıkçılık’ın sahibi Sami Karayel, vefanın ve dayanışmanın önemini vurgulayan bir adım atıyor. 

Almina Balıkçılık’ın sahibi Sami Karayel, yapmış olduğu açıklamada; “Bizim şehitlerimiz başımızın tacı, onlar bu vatan için canlarını feda etti. Şehit aileleri de aynı şekilde başımızın tacıdır. Anneleri annemiz, babaları babamız. Şehitlerimiz bu topraklarda özgürce yaşamamızın yegane sebebi, bu yüzden onların geride bıraktıkları ailelerine her yerde öncelik sağlamalıyız. Maddi durumu yerinde olmayan şehit yakınlarımıza böyle bir kolaylık yapmak istedik” dedi. 

Karayel, bu uygulamanın yalnızca kendi işletmesiyle sınırlı kalmaması gerektiğini dile getirerek, tüm esnafa çağrıda bulundu. "Bu uygulamayı tüm esnafın yapmasını rica ediyoruz" diyen Karayel, dayanışma ağının genişlemesini ve özellikle dar gelirli şehit yakınlarına yönelik yardımların yaygınlaşmasını arzu ettiğini ifade etti.

Bünyamin Nami Tonka

Foto: BHA