Hanife Berrin Özçelik ben... Kimdir Hanife Berrin Özçelik merak ediyor olabilirsiniz diye öncelikle kısaca kendimden bahsetmek istedim.

Hanife Berrin Özçelik Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Kimya bölümü mezunu olarak yıllarca Türkiye’nin çeşitli okullarında kimya öğretmeni olarak çalıştım. Son  olarak temmuz itibariyle Merkez Çanakkale Anadolu Lisesinden emekli oldum. Uzun yıllar öncesi üniversitede aldığım  Kuantum Eğitimimi  geliştirerek Bilinçaltı konusunda yaptığı başarılı çalışmalar yaptım .NLP ve HİPNOZ ve Regresyon eğitimleri bunlardan bir kaçıdır. Bu yaptığım çalışmalar öncelikle bana olumlu dönüşleri oldu .2021 yılı yılın en iyi yaşam koçu ödülü aldım. Şu anda resmi olarak açmış olduğum Yaşam Terapisliği Ofisinde danışanlarına başarılı hizmet vermekteyim.
Sizlere de bu hayat yolculuğunuzda yolunuza çıkan engelleri kaldırmak, akıllarınıza  takılan sorunlarınıza çözüm bulmak, günlük olarak hepimizin ihtiyacı olan bazı kavramlar üzerinde çalışma yapmak, kısacası hayatımızın akışta olması İçin yanınızda yazılarımla olacağım sizlere rehber olacağım.
Hayatımız akışta olsun, engeller koymayalım, ya da kendi kendimize zarar vermeyelim istediğimiz budur. Çünkü hayat çok güzel eksisi ve de artısıyla gerçekleri görebilmek, sorunlarımızı yok saymadan,  arkamızı dönmeden ,yüzleşebilmek çok önemli bunu başarabildiğimiz zaman hayatımızın akışına çok güzel katkımız olacaktır.
Dünde kalmadan, gelecek için endişelenmeden An’da kalabilmek çok önemli.
İşte bugün gelin yaşadığımız anın değerini bilelim ve bunun İçin şükür edelim hatta kendimize teşekkür edelim. Nasıl olur 
Haydi bunu demeyelim…
Haydi dostlar AN’da kalın şimdide kalın…
Bir daha ki yazımda görüşmek üzere
Selam ve sevgilerimle…

Hanife Berrin Özçelik Official