Kaygılarından nefret mi ediyorsun? Yoksa sonunda ilerlemeye başlayabilmek için onunla barışmaya açık mısın? ? Güven bana, kaygını düşman olarak görmek, günden güne seni sıkıştırıyor. 

Kaygılarından nefret mi ediyorsun? Yoksa sonunda ilerlemeye başlayabilmek için onunla barışmaya açık mısın? ? Güven bana, kaygını düşman olarak görmek, günden güne seni sıkıştırıyor.  Sana zarar vermeye çalışmıyor, hayatında değiştirilmesi gereken şeyler olduğunu gösteriyor.
……..
 Anksiyete ile acı çektiğinde, yeni olan her şey korkutucu gelir. Değişimle karşılaştığında, hemen zırhını  kuşanabilir, kötü olarak algıladığın  şeye karşı savaşmaya hazır olabilirsin duyguların gerçekten yoğun fiziksel duyumlara nasıl yol açabileceğini bildiğimiz için sizi potansiyel olarak zihinsel, duygusal ve hatta fiziksel olarak etkileyecektir. Sana zarar veremezler ama bunu tam bir paniğin ortasında beynine söylemeyi dene. Hiç bitmeyen bir endişe ve panik durumunda asılı kalmış gibi göründüğün  için, tanıdık olan size acı verse bile, tanıdık olanı, rahatlığı istiyorsunuz. Artık buna alıştın ve bu senin hayatınmış gibi hisset. Bu normal, tek bildiğin bu. Endişeni  derinleştirmeye başladığında , iyileşmeye giden yola başladığında , her şeyi farklı yapmaya başlamalısın canım . Bu hemen bir direnç yaratır ve kendinizi tanıdık olana kaçmasan  bile tekrar tekrar can atarken bulabilirsiniz, ta ki bir gün "yeter" diye düşündüğüne  kadar, kimse seni oraya götüremez, oraya kendi başına gitmelisin. Ve yapacaksın da canım…
Değişim korkutucu ve zordur ama bir o kadar da güçlendiricidir. Bir anda yapman gereken bir şey değil. Aslında, ilk adım hiçbir şey yapmamaktır. Belki çok uzun zamandır savaşıyor ve direniyorsun, bu yüzden sadece ortaya çıkan şeyle oturmak zaten farklı bir şey yapıyor. ? Bu farkındalığa sahip olmak, tekrar tekrar düşüncelerinize düşmek yerine. ?
Bugün farklı olarak yapabileceğin bir şey nedir?
Belki de sadece 5 dakikanı kendine ayırıyor, ekran yok, telefon yok, dikkat dağıtıcı yok.
Ne dersiniz? ? ? ?
Kendinize iyi bakın…
Selam ve sevgilerimle.