Toplum derki efendim;  hergün başarılı olmak ve üretmek için sıkı  çalışmak zorundasın... Gerçekte de.; yaratıcı insanlar bazen hiç bir şey yapmazlar bu innovasyon için oldukça iyidir .

Toplum derki efendim;  hergün başarılı olmak ve üretmek için sıkı  çalışmak zorundasın...
Gerçekte de.; yaratıcı insanlar bazen hiç bir şey yapmazlar bu innovasyon için oldukça iyidir .
 
Bunu duymaya ihtiyacı olan herkes için dinlenmek sorun değil.
Siz nasıl düşünüyorsunuz?
Başarılı olmak için deli gibi çalışmak zorunda olduğunuzu mu yoksa?

Çalışmadığınız zamanlarda kendini suçlu hisseden biriyseniz, kesinti süresinin yaratıcılık için ne kadar önemli olduğunu düşünün. Dinlenmek, dikkatinizi içe çevirmenizi sağlar ve yaratıcı buluşlara ilham verebilir.
Tıpkı işe odaklanmadığınız zamanlarda aklınıza harika bir fikir geldiği zamanlar gibi. Bazı insanlar için bu, duştayken veya yatakta uyurken olur.
Bunun nedeni, zihninizin rahatlamış ve özgürce dolaşmasına izin verilmiş olmasıdır. Hiçbir şey olmuyormuş gibi görünse de, kesinti süresinin yeniliği besleyebileceğine güvenin. Girişimci ve kendi kendini yetiştirmiş milyoner Sara Blakey'in (Spanx'ten) işe gitmeden önce bir saat ortalıkta dolaştığını okudum çünkü en iyi fikirlerini o zaman alıyormuş. Yazar David Sedaris, fikirleri kuluçkaya yatırırken bazen günde 7-8 saatini sadece yürüyerek ayırıyor. Yazar Judy Blume küçük bir kızken hikayeler için fikirleri olduğunu okumuştum tek başına bir topu duvara sektirirken hepsini bir araya getirmeye çalışmak yerine, belki de gerçekten ihtiyacımız olan şey daha az meşgul olmaktır. Dolu dolu yaşamak, her zaman tam bir programa sahip olmak anlamına gelmez
Yaratıcılık kontrol listesi: ? Ekransız zaman ?
Programınızda planlı aralar ? Uzun yürüyüşler veya doğada zaman geçirme
Pekiiiiii şimdi gelelim kendimizeeee…;
Sizin yaratıcılığınız ne durumda?
Hiç dikkat ettiniz mi? Ne zaman hangi durumlarda yaratıcılığınız daha yüksektir?
Acaba yaratıcılığınızı artırmak için neler yapabilirsiniz?
Hiç dikkat ettiniz mi yeni fikir üremek sizi nasıl hissettiriyor?
Bu güzel cuma gününde yaratıcılığınız bol olsun diliyorum.
Kendinize iyi bakın.
Selam ve Sevgilerimle.
 “İnovasyon” Sözcüğü
İnovasyon, Latince bir sözcük olan “ innovatus ”tan türemiştir. “Toplumsal, kültürel ve idari ortamda yeni yöntemlerin kullanılmaya başlanması” anlamındadır. “yenilik”, “yenilikçilik” “yenileşim” ve “yenileme” gibi sözcüklerle karşılanmaya çalışılsa da, anlamı tek bir sözcükle ifade edilemeyecek kadar geniştir.