Güzel bir pazar gününden selamlar ve sevgiler

Güzel bir pazar gününden selamlar ve sevgiler
Bugün size bugün ve bundan sonraki günlerin daha güzel geçmesi için bir yöntemden bahsedeceğim.
Hayatımızda bazen stres olabiliyor. Herhangi bir şey olmasa da sebepsiz üstelikte, diyorsunuz ki ne var şimdi neden böyle stres ya da iç sıkıntısı hissediyorum.
Bunun için bilinçaltı çalışması yapıyoruz sebebinin ne olduğunu ortaya çıkarmak için. Neden böyle bir sıkıntın var acaba?
Çünkü yaşadıklarımız bazen şimdi çeşitli yansımalarla karşımıza sıkıntılar ya da hastalıklar şeklinde karşımıza çıkabililiyor.
Kısacası bilinçaltımızda her sorunun cevabı bulunuyor. Biz de bunları hipnoz veya regresyon çalışmalarıyla ortaya çıkarmaya rehber oluyoruz.
Neden bu stres şimdi yada neden bu hastalık gibi gibi. Bugün bilinçaltını konuşmayacağız ama başka gün konuşuruz söz.
….
Bazen stres iyice içinden çıkılmaz hale geliyor olabilir. Yalnız olmadığını bilmeni isterim çünkü hayat bazen çok bunaltıcıdır.  Bugün size çok basit bir teknikten bahsetmek istiyorum benim çok sevdiğim bir teknik bu
İşte yardımcı olarak yaptığım bir şey.
Şimdi ellerini kalbinin üzerine koy ve şu üç cümleyi tekrar tekrar söyle: İYİYİM GÜVENDEYİM VE SEVİLDİM…
Ben buna "kalbine beşlik çakmak" diyorum. Ellerin seni sakinleştirmek için vagus sinirini harekete geçirir. Sinir sistemini sakinleştirmenin harika bir yolu. Kendinize veya yüksek sesle söyleyin. Bazı günler bir kez söyleyeceksin, bazı günler 30 kez söylemen gerekecek. Her sabah uyanır uyanmaz kalbime beşlik çakıyorum ve bunun sinir sistemim, zihniyetim ve günümün kalitesi üzerinde derin bir etkisi oluyor ..Endişeli hissederek uyandığımda, “İyiyim, güvendeyim, seviliyorum” mantrası beni her zaman şimdiki zamana bağlıyor. Sabaha merkezlenmiş ve daha kontrollü başladığınızda, kendinizi günün geri kalanında bu duyguyu KENDİNİN Farkındalık Günü'ne geçmenize yardımcı olacaksın. İsterseniz bu matrayı minik kağıtlara yazıp görebileceğiniz yerlere yapıştırabilirsiniz
Hemen şimdi dene. Gözlerini kapat ve kalbine bir beşlik çak. 
Keyifli pazarlar… Dostlar