1-Hayatımızın çoğu yanlış hedefler peşinde koşmakla ve yanlış ideallere tapmakla geçiyor. Bugün farkına vardığın gün gerçekten yaşamaya başladığın gündür.

2 -Gerçekten herkesi her zaman memnun edemezsin. Önce kendini sonra sevdiklerini memnun et herkes kendini memnun etmekle meşgul zaten inan bana

 

3 -Yaşlanma süreciyle mücadele etmek rüzgarı yakalamaya çalışmak gibidir. Onunla git tadını çıkar.

 

4-Vücudun değişiyor ama her zaman değişti. Bunu tersine çevirmeye çalışarak zaman harcama, bunun yerine, yeni güzelliği görmek için zihniyetini değiştir.

Hiç kimse mükemmel değildir ve hiç kimse şansından gerçekten mutlu değildir. Bunu fark ettiğinde karşılaştırmalardan ve yargılardan kurtulacaksın. Gerçekten özgürleştiricidir.

 

5- Hiç kimse senin doğru yaptığını  görmez, herkes senin yanlış yaptığını görür. Sana belli olduğunda, doğru bir amaç için bazı şeyleri yapmaya  ve daha çok eğlenmeye başlayacaksın.

 

6 -Dış görünümünü suçlayarak geçirdiğin yıllara pişman olacaksın, ruhunun yaşadığı kabla ne kadar erken barışırsan o kadar iyi. Vücudun inanılmaz ve önemli, ama seni tamamlamaz.

Sağlığınız kesinlikle önemli, ancak stres, korku ve endişe kendinizi reddedebileceğiniz tüm lezzetli yiyecek veya içeceklerden çok daha zararlıdır.

Mutluluk ve huzur en iyi ilaçtır.

 

Yaş ilerledikçe kim bilir seni kimler hatırlayacak ve neler senin için önemli faktörler haline gelecek. Sevgin ve bilgeliğin, izleyebileceğiniz tüm materyallerden çok daha uzun yaşayacak. Hikayelerinizi anlatın, hayal ettiğinizden daha uzağa gidebilirler.

 

9 -Uzun süre burada değiliz ama rüzgara karşı yaşıyorsanız ömür boyu hapis gibi gelebilir. Hayat zor bir görev gibi değil, bir macera gibi hissetmeli.

 

10-Her zaman ama her zaman, iyi şeyleri yiyin ve için ve biriktirdiğin şeyleri "en iyi" şeyler  için kullanın.

 

Yarın söz verilmedi hiç kimse için.  Bugün bir hediye,  bu yüzden hediye diyoruz.

Ve ben bugünün bu hediyelerini sevgiyle kabul ediyorum ve onaylıyorum

Sevgi ve minnetle

Sizi seviyorum..,

Sizi seviyorum…,

Sizi seviyorum ……,