Mucizelerle dolu bir 3 enerji çarşamba gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyor.

Ve üç enerjisi bize ne söylüyor bize ne getiriyor hadi hep beraber gelin bakalım diyoruz

3 enerjili gün bize

Eğlenmeyi, sosyalleşmeyi ve hayal etmek için görünüşte sınırsız enerjiye sahip yaratıcı bir günü ifade eder

 Numerolojide 3 sayısı, ifade, neşe ve sınırsız, çocuksu hayal gücünü göstermektedir. Üçlüler, kendini ifade etmeye ve iletişime kapı açan canlı bir enerjiye sahiptir. bugün eğer blokajlarınız yoksa sizin görünürlülüğünüzün yüksek olduğu bir günde alacaktır.

 

Sevgili gönül dostlarım, enerjiniz değerlidir ve onu akıllıca ve bilinçli kullanmanız şarttır. Vücudunuzun sinyallerini dinlemek, nerede takıldığınızla  ilgili doğru kararlar vermenin anahtarıdır.

 

Genellikle vücudumuz bize ince ama güçlü mesajlar gönderir. Belirli bir yer hakkında herhangi bir rahatsızlık veya olumsuz sezgi hissediyorsanız, dikkat etmeniz ve kendinize neden diye sormanız önemlidir.

Kalbiniz ve mideniz size belirli bir yerden uzak durun diyorsa, o hislere güvenin.

Vücudunuzun belirtilerini tanımlamayı öğrenmek, kendini tanıma ve pratik gerektirir. Vücudunuzla bağlantı kurmak ve farklı ortamlara nasıl tepki verdiğini gözlemlemek için bir dakikanızı ayırın. Kas gerginliği, mide titremesi veya hızlı kalp atışı gibi fiziksel duygulara dikkat edin. Bu işaretler bir şeyin enerjinizle uyum içinde olmadığını gösteriyor olabilir.

 

Bu içsel mesajları onurlandırarak enerjinizi tüketen durumlardan kaçınabilir, özgünlüğünüz ve refahınızla uyumlu yerler bulabilirsiniz. Davetlere veya ortamlara, aklınızda yankı bulmayan ortamlara "hayır" demenin son derece kabul edilebilir olduğunu unutmayın.

 

Enerjinize değer verin, çünkü o sizin kimliğinizin değerli bir parçasıdır.

 

Vücudunuzun sinyallerini takip ederek, hayatınızda daha fazla denge ve uyum sağlayarak, kendinize her zaman tam olarak bakmanızı sağlayabilirsiniz.

Sen vücudunun sinyallerini dinlemeyi biliyor musun?

Vücudun sana ne söylüyor acaba?

Sevgi ve minnetle

Sizi seviyorum ..,

Sizi seviyorum ….,

Sizi seviyorum …..,