Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Kordon Boyu Truva Atı önünde açılan stantta etkinlik gerçekleştirildi.

Açılan stantta Narkotik Şube Müdürlüğü polisleri görev yaparken narkotik operasyonlarında kullanılan narkotik köpeği de hazır bulundu. Narkotik Şube Müdürlüğü polislerince yapılan çalışmada kordonda bulunan kadınlara 8 Mart Dünya kadınlar günü olması nedeni ile karanfil ve maske veren narkotik polis ekipleri ardından İçişleri Bakanlığı tarafından çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçmek için anne duyarlılığından hareketle hazırlanan “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi ile  Uyuşturucu ile mücadele kapsamında toplumsal duyarlılık ve bilinç oluşturmak amacıyla İçişleri Bakanlığı'nca hayata geçirilen Uyuşturucuyla Mücadele Aplikasyonu “Uyuma”Projesi tanıtıldı.

Projeler ile ilgili bilgi veren Narkotik polisleri her iki proje ile ilgili destek istediler. Vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanan çalışmalarda Çanakkale İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alaattin Tekin, Narkotik Suçlar ile Mücadele Şube Müdürü ve  KOM Şube Müdürü Ali Kartal da hazır bulundu. Çanakkale İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alaattin Tekin Çalışmada görev yapan bayan narkotik polis memurlarına karanfil verdi.

Ogün İnal