'Bu çılgın dünyada nasıl sessiz olunacağını bilmiyorsanız, her türlü gereksiz soruna sürükleneceksiniz.'

Mucizelerle dolu bir çarşamba gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyorum.

Ve kendinize zaman ayırıyor musunuz kendinize zamanınız var mı diye de sormak istiyorum?

 

Gittikçe yoğunlaşan ve dikkat dağıtıcılarla dolu bir dünyada, huzur ve huzur anları bulmayı öğrenmek şart. Sürekli çılgınlığa kendimizi kaptırıp iç huzurunu nasıl bulacağımızı bilmiyorsak kendimizi gereksiz ve sorunlu durumlara sokabiliriz.

 

Modern dünyanın hızına ve baskısına kapılmak çok kolay. günlük  talepler, endişeler ve beklentiler bizi sürekli meşgul ve tedirgin tutabilir.

Oysa etrafımızdaki kaosla uyum içinde olmaya kendimizi verdikçe hatalara, aceleci kararlara, gereksiz sorunlara daha yatkın hale geliyoruz.

Denge ve refah için huzur ve içsel durgunluk bulma ihtiyacı çok önemlidir.

 

Zihinsel veya fiziksel olarak hareketsiz olmak, zihnimizi sakinleştirmemize, bugüne odaklanmamıza ve

Karşılaştığımız zorluklara yaratıcı çözümler bulmamıza olanak sağlar. Bu sakin ve iş gözlem anlarında gerçek benliğimizle bağlantı kurabilir ve daha bilinçli kararlar alabiliriz.

İç huzuru bulmak, dünyadan tamamen kopmak ya da ortaya çıkan sorunları görmezden gelmek anlamına gelmez. Aksine, kaosun ortasında bile sakin ve dengeli kalma yeteneğini geliştirmektir. Sessizliği uygulayarak daha dirençli, hayatın türbülansını daha etkili ve düşünceli hale getirebiliriz.

 

İç huzuru geliştirmenin birçok yolu var. Örneğin meditasyon, zihni sakinleştirmemize ve içimizde huzurlu bir alan bulmamıza yardımcı olan güçlü bir uygulamadır. Doğada zaman geçirmek aynı zamanda inanılmaz derecede onarıcı olabilir, doğal dünyanın güzelliği ve huzuruyla yeniden bağlantı kurmamızı sağlar.

 

Çevrenizdeki dünyaya nasıl tepki vereceğinizi seçme gücüne sahip olduğunuzu unutmayın.

 

Sorunlar ve hayatın hızlı temposu tarafından sürekli sürükleniyorsanız, bir mola verme, derin bir nefes alma ve o çok ihtiyaç duyulan huzuru bulmanın zamanı gelmiştir.

Böyle yaparak, bu çılgın dünyayı daha uyumlu bir şekilde yönlendirebileceğinizi, gereksiz sorunlardan kaçınarak, pozitif bir denge kurabildiğinizi göreceksiniz.

Peki sen kendine zaman ayırıyor musun?

Sevgi ve minnetle

Sizi seviyorum ..,

Sizi seviyorum …,

Sizi seviyorum ….,