Mucizelerle dolu yepyeni bir pazartesi ve yeni bir haftadan tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyorum .

 

Evrimleşmek için çıktığımız yolculukta, bazen acı verici durumlardan ve de çok fazla ıstıraplardan geçiyoruz. Depremler ,hastalıklar,üzüntüler ve korkular  ve daha neler neler.. .

Bunlar evrimimiz için Ruhumuzun seçimleridir. Bazen anlayamayız ama her şey planlandığı gibi, tam zamanında gerçekleşir…. Ne bir eksik ne bir fazla..

Çoğu zaman bazı  şeylerin  olduğu yerden ayrılması gerekir çünkü artık eskisiye uymayız . Nasıl ki bazı giysiler ve ayakkabılar fiziksel olarak büyüdüğümüzde üzerimize sığmıyorsa, bazı eski alışkanlıklar da duygusal ve ruhsal olarak büyüdüğümüzde artık hayatımıza sığmaz.büyüme de öyledir

 

Evrimin sancıları vardır, rahatsızlıkları vardır, bizi yerimizin dışına çıkarır, kesinliklerimizi karıştırır, duygularımızı gözden geçirmemizi ve yeni yönler, yollar ve istikametler aramamızı sağlar.Kendimizi insanlığımızı ,dünyamızı  farketmemizi gösterir.ama inanın kaybolmadınız ,dönüşüyorsunuz!

Kendimizi ,etrafamızı dünyamızı yeniden keşfetmeli, kendimizi dönüştürmeli, yeni tavırlar almalı, "eski benliğimizden" o eskimiş kıyafetleri çıkarmalı ve yenilenmeye izin vermeliyiz.

 

Hayat her an değişir ve dönüşümlerin akışına direnenler kendileriyle ve hayatla çatışmalar yaratırlar.

Yeni olan , belirsizlikler  çoğunlukla bizi korkutur ama her zaman emin olmamıza gerek yok.

 

Genellikle en önemli şey, duygularımıza ve süreçlerimize karşı sabırlı olmak ve biz üzerimize düşeni yaparken hayatın bizi en iyiye götürmesine izin vermektir.

 

Kendimizi en çok kaybolmuş hissettiğimiz anlar, en büyük dönüşümlerin yaşandığı anlardır.

Kalmak için güçlü kökleri olmayan her şeyi alıp götüren yoğun fırtınalar gibiler. Ama sorun değil. Çünkü fırtınalar da geçer, içimizden varlığımızı temizler ve yeniler.

 

En iyi halimizin doğum sancılarını hissettiğimiz ve yeni yolların ışığını gördüğümüz an, iç krizlerimizin kozasındadır.

Sadece kaybolmadığını, daha iyi yollara götürüldüğünü hatırla! Herkeste ve her yerde sevgiyi uyandırmaya yönlendiriliyorsunuz.

 

Bilinç sevgi yoluyla genişler.

“Sevgi ,meyvenin çekirdeği, özü ve tadıdır. O çiçeğin güzelliği ve kokusudur.

 Başlangıç, orta ve son.

Uyanış aşkı, burada olmamızın nedenidir.

Sevgi çiçeğinizi  sulamayı unutmayın ki daima açsın etrafına  mis gibi kokularını yaysın

O güzel enerjisini hepimize versin.

Sevgi ve minnetle

Sizi seviyorum..,

Sizi seviyorum…,

Sizi seviyorum…..,