Mucizelerle dolu bir Salı gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimi de diliyorum.

Bugün sizlerle can dostlarımız olan köpeklerimizle ilgili köpeklerin manevi misyonu ile ilgili bir yazı yazmaya niyet ediyorum.

 

Onlar bizim enerji koruyucularımızdır.

Köpekler hem bizden hem de yaşadığınız yerlerden gelen dengesizlik titreşimleri emen koruyucu meleklerdir.

Sonra kendilerini su, bitkiler ve diğer elementlerle arındırırlar. Seni etkileyebilecek kötü enerjiler olduğunda bile senin için fedakarlık ederler. Görevlerinin ne olduğunu bilirler ve sizi hiçbir şeyden korumak için tereddüt etmeyeceklerdir.

Köpeklerin bazı ani ölümleri bu güçlü emici enerjilerden kaynaklanır.

Bu kötü enerjiyi küçük yaratıklardan arındırmanı iyi bir yolu onlara çokça sevgi ve sevgi vermektir. İnişler onları neşelendirir.

 

Köpekler o kadar özel bir bağ kurabilirler ki, en sevdikleri insanın ölümü bile onları ölüme terk edecek kadar depresif edebilir çünkü dünyada görevleri artık bitiyor, hayatın anlamını bulamıyorlar. İnsan dostlarının kaybının bu evcil hayvanlara "sonsuza kadar" bekleyiş yaşattı, geri döneceği umuduyla, sonsuza dek gitseler de başka bir vicdan düzleminde kavuşmak için kendilerini ölüme terk ettikleri vakalar olmuştur.

 

- Her türlü titreşime karşı duyarlıdırlar.

Çok yüksek titreşimler ile bağlılar ve inanılmaz hassaslar. Hayal ettiğinizden çok daha fazlasını algılayabilirler, enerjik radarlardır, dinlendiklerini gördüğünüzde bile daima uyanıktırlar.

İnsanların kavrayamadığı boyutlar ve planlar arasından görebilirler.

 

Onlar mükemmel duygusal terapistlerdir..

 

Şahsi düzeyde her zaman sahibini ve onları yanına alan ailesini bekliyor olacaklar. Her şeyin her zaman uyum içinde olduğundan emin ol. Üzgün, depresyonda, kalpsiz veya herhangi bir olumsuz duygu hissettiğinde, ruh halinizi iyileştirmenin yollarını arayın.

Kuyruğunun hareketi çevreyi uyumlu hale getiren titreşim dalgaları yayar.

Aşkın işaretleri

- Köpekler hayat boyu en iyi arkadaşlardır; oyuncu ve masumdurlar, hayatınızı aydınlatacak 4 patisi üzerinde yürüyen meleklerdir.

Köpekleri can dost dostlarımız seviyoruz. Kendi dillerinde çok şey söylüyorlar.

Yalnız sevginin dili tektir.

Biz onların dilini bilmesek onlar da bizim dilimizi bilmeseler de sevgiyi karşılık olarak hissediyoruz.

İyi ki hayatımızda varlar, iyi ki dünyamızda varlar,

Peki sizin bir köpeğiniz var mı?

Sevgi ve minnetle

Sizi seviyorum ..,

Sizi seviyorum …,

Sizi seviyorum ….,