Mucizelerle dolu bir cumartesi gününden tüm gönül  dostlarıma sevgilerimle diyorum.

Tam da dolunay günündeyiz Sizlere dolunay’dan bahsetmek bize olan  etkilerin burç burç  anlatmak konuşmak ve neler yapabileceğimizi söylemek için tam zamanı diyoruz bugün sizlerle haziran dolunayı ya da çilekli dolunay denilen dolunay’dan bahsetmeye niyet ediyorum.

 

Haziran 2024'te Dolunay: Çilekli Ay ya da Haziran dolunayı

 Haziran 2024 Cumartesi günü gerçekleşecek.. Çilek Ayı ne anlama geliyor ve diğer Dolunaylardan farkı nedir?

 

Ay 22 Haziran'da 01:08 GMT'de dolunacak. Bu, 20 Haziran'daki Haziran gündönümünden sadece iki gün sonra, Kuzey Yarımküre'de astronomik yazın başlangıcını ve Güney Yarımküre'deki astronomik kışı işaret eden 20:51 GMT'de gerçekleşecek .

 

Kış, 21 Haziran'da saat 22:10'da çilek dolunayının ortaya çıkması sayesinde ilginç bir başlangıç yapacak. Haziran dolunayı, kış gündönümünden sadece bir gün sonra zirveye ulaşır, bu nedenle yeni sezona başladığınızda sizi hemen mevcut hedeflerinizle temasa geçirir.

 

şimdi gelin hep beraber burçlara  bir göz atalım ;

Koç

İşleri bir sonraki seviyeye taşımak için kariyerinizde atmanız gerektiğini bildiğiniz adımlar nelerdir, Koç? Bu çilekli ay, burnunuzu taşa koymanız ve profesyonel hedefleriniz hakkında gerçek olmanız için sizi çağırıyor. Biraz pragmatik odaklanma sizi çok uzağa götürebilir

 

Boğa

Ufkunuzu genişletmek ve yeni bir alanda becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız, biraz çaba sarf etmelisiniz - ve bu çilekli ay, kendinize meydan okumak ve yeni bir şeyler denemek için harika bir zamandır. Dikkatinizi dağıtan küçük ayrıntılardan uzaklaşın ve genel planlarınıza iyi bakın. Bu yüksek özlemlere ulaşmak için ruhunuzu nerede genişletmeniz gerekiyor?

 

İkizler

Birine bir şey borçluysan, para ya da iyilik olsun, bu dolunay sözünü tutmak için mükemmel bir zaman İkizler. Borçlarınızı ödemenin ve kalan enerji bagajlarından kurtulmanın zamanı geldi. Diğer yöne dönmek yerine, ön dolabınızdaki iskeletlerle yüzleşin. Bunu yaptıktan sonra çok daha hafif hissedeceksiniz.

 

Yengeç

İlişkiler işe yarar ve şimdi kişilerarası dinamiklerinizi yoğunlaştırmanın ve yatırım yapmanın zamanı geldi. Dolunay ilişki sektörünüzde doğuyor, sizi en yakın ortaklıklarınızı kontrol altına almaya ve işleri daha net bir yöne yönlendirmeye teşvik ediyor. Bir şeyin değişmesi gerekiyorsa, şimdi olmasını sağlayın, böylece işler modası geçmiş olmaz.

 

Aslan

Şimdi fantezilerde yüzüyor olabilirsiniz, ancak yapılacaklar listeniz çok gerçek - bu yüzden kafanızdan çıkın ve bir şeyler yapmaya başlayın. Bu dolunay, üretkenliğinizi artırmanız ve uzun zaman alan herhangi bir iş görevine veya kişisel sorumluluklara odaklanmanız için size ilham verebilir. Bazı görevleri planlamaya başlarsanız, hayal kurmak için daha fazla zamanınız olacaktır.

 

Başak

Yaratıcı vizyonlarınızı hayata geçirmeyi hayal etmek bir şeydir, ancak bu hedeflere ulaşmak için somut önlemler almak başka bir şeydir - ve bu dolunay zorlukla yüzleşmenizi istiyor. Kalbinizi şimdi bazı tutkulu projelere adayın ve en sevdiğiniz hobilerinize daha fazla bir şey olma şansı verin. Sevdiğiniz bir şeyin içinde gizli kazançlı bir şey olabilir.

 

Terazi

En yüksek yüksekliklere ulaşmak için sağlam bir tabanda olduğunuzdan emin olmanız gerekir ve bu dolunay ayaklarınızın altındaki dünyayı kontrol etmenizi ister. Ev hayatınızda işler işlevsel görünüyor mu? Konut alanınız üretkenlik ve barış için elverişli mi? Evlerimiz genellikle duygusal durumumuzu yansıtabilir, bu yüzden sizinkini mükemmel durumda bırakın.

 

Akrep

Büyük hayalleriniz ve özlemleriniz var, Akrep ve bazen küçük adımlar atmak zirveye çıkmanın en etkili yoludur. Bu dolunay, çaba göstermenizi ve hedeflerinizin en küçük ayrıntılarına dalmaya başlamanızı, sizi olmak istediğiniz yere götürecek gerçekçi bir plan formüle etmenizi istiyor. Sadece bitiş çizgisine odaklanarak kendinizi aşırı yüklemeyin. Bunun yerine, her seferinde bir gün yaşayın.

 

Yay

Özgürlüğünüzü seviyorsunuz Yay ve bunu sürdürmenin en iyi yolu, zaman zorlaşırsa sizi koruyacak bir güvenlik ağı inşa etmektir. Bu pragmatik dolunay, anlamsız tüketim alışkanlıklarını terk etmek ve para hakkında daha tutumlu ve finansal olarak daha deneyimli bir zihniyet benimsemeye başlamak için muhteşem bir zamandır. Kaynaklarınızın istikrarlı olduğunu hissettiğinizde, kendiniz için spontane olmak için daha fazla yeriniz olduğunu hissedeceksiniz.

 

Oğlak

Burcunuzdaki dolunay ile, ihtiyaçlarınızı onurlandırmanın ve hedeflerinizi bir numaralı öncelik haline getirmenin zamanı geldi. Yıl sonuna kadar yapmak istediğiniz şeylerin bir listesini yapın ve ardından oraya ulaşmak için atabileceğiniz pratik adımların başka bir listesini yapın. Şu anda özel hayatınızda çok şey olabilir, ancak bu kendinize odaklanmak için zaman ayıramayacağınız anlamına gelmez.

 

Kova

Yapılacaklar listenizde her zaman bekleyen birçok şey olacaktır, Kova - ama dinlenmek ve ruhunuzun ihtiyaçlarını karşılamak için zaman ayırmazsanız, bunları etkili bir şekilde başaramazsınız. Dolunayın altında kalbinizi dinleyin ve üretkenliğin öz bakım gerektirdiği gerçeğini onurlandırın. Bardağınızı doldurmanın ve pillerinizi şarj etmenin yollarını bulun.

 

Balık

Balıklar okullarda yüzmeyi sever ve zodyak okyanuslarının sakinleri olarak topluluğun gücünü onurlandırmanın zamanı geldi. Şu anda çevrenizdeki birçok kaynak ve destek sistemiyle uyumayın, çünkü birlikte çalışmak ve başkalarıyla işbirliği yapmak, dolunay hedeflerinize tek başınıza başarabileceğinizden daha hızlı ulaşmanıza yardımcı olabilir. devam edin  destek  veya yardım isteyin.

Haziran dolunayı çilekli dolunay denilen dolunay günlerini iyi değerlendirmeli atacaklarımızı atmalı yerine yenilerini koymalıyız.

Peki sizin burcunuz ne?

Mutlu cumartesiler keyifli hafta sonları

Selam ve sevgilerimle

Sizi seviyorum..,

Sizi seviyorum…,

Sizi seviyorum….,