Mucizelerle dolu bir Salı gününden 7 enerjili bu güzel günden tüm gönül dostlarıma  sevgilerimle diyor ve bu yedi enerjisi bugün bize ne getiriyor öncelikle ona bakalım diyoruz ..!!!!

 

Numerolojiye göre, 7 numaranın yönetici gezegeni Neptün'dür . Bu tarihlerde doğan insanların 7, 16 (1+6=7) 25 (2+5=7) hepsi Neptün  gezegeni tarafından yönetilir ve etkilenir. Neptünün  çeşitli iyi niteliklerine sahiptirler. Bu sayıya mensup olanlar  doğada yaratıcı, manevi ve dini konulara ilgisi vardır . 7 numara insanlar maneviyat ve meditasyonla çok ilerler fakat sosyallikleri düşüktür genelde

sosyal değillerdir . 7 numara gizemlerin sayısı olarak kabul edildiği için izole edilmeyi severler. Ketu ya da Neptün gezegeni Rahu ve Merkür ile dosttur ve Ketu Ay, Jüpiter, Satürn, Venüs ve Mars ile düşmandır. Bu insanlar her zaman geleceği bilmek onlarda  endişeli yaratabilir . En iyi şifacılar olarak kabul edilirler ve iyi bir sezgisel güce sahiptirler. Bu insanlar materyalist dünyadan uzak oldukları için hiç de açgözlü değiller.

 

Numerolojide 7 numara: Negatif Kişilik Özelliği ve Özellikleri  bu sayıya aittir Modları  (ruh hali değişimleri vardır). Bu sayı tembelliği temsil ediyor. Başka bir kişinin enerjisini kolayca yakaladıkları için her zaman kaygı sorunları vardır. Olumsuzluk onları sıklıkla etkiler. Kişilikleri değişmeye devam ediyor ve bazen doğalarını analiz etmek zor olabiliyor hayatta birçok büyük zorlukla yüzleşmek zorunda kaldığı için bu sayı talihsiz bir sayı olarak kabul edilir.

 

7 numara ile ilişkilendirilen insanlar iyi bir şifacı, öğretmen, danışman ve manevi rehber olabilirler. İnsanlar meditasyona ve yogaya  girebilir ve diğer insanlara da öğretebilirler. Din hakkında farkındalık yayabilen iyi bir hoca  olabilirler.

 

Numerolojide 7 Numara: Şanslı Renk

 

7 numaralı kişiler için şanslı renk kahverengi ve yeşildir ve bu onlar için uygun olmadığı için siyah renk kullanmamaları tavsiye edilir. Sık sık kahverengi ve yeşil renkli giysiler giyebilirler ve bu renkleri çarşaf ve yastık kılıflarında kullanabilirler.

 

Bugünün Olumlamaları ;

 

İhtiyacım olan ve istediğim her şey bana mükemmel bir zamanlamayla geliyor.

 

Yeni fikirlere açığım.

 

Ben olan her şeyle birim.

 

Sonsuz olasılıklara güvendiğim için daha yüksek bir güce teslim oluyorum.

 

İnancı memnuniyetle karşılıyorum ve şüpheyi serbest bırakıyorum.

 

Her gün bilinç seviyemi yükseltiyorum

 

Alıp kabul edenler aldım kabul ediyorum diyebilir.

Sevgi ve minnetle

Sizi seviyorum ..,

Sizi seviyorum…,

Sizi seviyorum….,