Mucizelerle dolu bir perşembe gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyorum.

Ve bu günün enerjisi 9 bugün sizleri dokuz enerjisi bize ne anlatıyor ne mesaj veriyor bizden ne istiyor nelere dikkat etmemiz gerektiğini söylüyor onunla ilgili bir yazı hazırladım.

 

 Tarih boyunca, 9 sayısı dünyadaki birçok kültürde sembolik bir öneme sahip olmuştur. 9 sayısının en yaygın sembolik anlamlarından biri tamamlamadır. Birçok manevi ve felsefi gelenekte, 9 sayısı, bir yolculuğun veya görevin doruk noktasını temsil eden bir döngünün sonu ile ilişkilidir. Bu fikir, işteki bir projenin tamamlanmasından bir ilişkinin sonuna kadar hayatımızın birçok yönüne yansır.

 

9 sayısı aynı zamanda mükemmelliğin bir sembolüdür. Nümerolojide, 9 sayısı "Usta Sayı" olarak bilinir ve diğer sayılardan daha yüksek bir titreşime ve ruhsal enerjiye sahip olduğu söylenir. Bunun nedeni, 9'un en yüksek tek haneli sayı olması ve en yüksek düzeydeki manevi bilinçle ilişkili olmasıdır. 9 sayısının, fiziksel ve ruhsal benliklerimiz arasında mükemmel bir denge sağlama fikrini yansıtan, ruhsal aydınlanma ve self-mastery'nin nihai durumunu temsil ettiğine inanılıyor.

 

9 sayısının bir diğer sembolik anlamı ise güç ve cesarettir. Astrolojide 9 sayısı, "savaşçı gezegen" olarak bilinen Mars gezegeni ile ilişkilidir. Bu bağlantı, genellikle 9 sayı ile ilişkilendirilen güç, cesaret ve eylem niteliklerini yansıtır. Bu nitelikler, hayatımızdaki zorlukların ve engellerin üstesinden gelmemize ve hedeflerimize kararlılık ve azimle ulaşmamıza yardımcı olabilir.

 

9 numaralı gün  için şanslı renk ve değerli taş ne diye merak ediyorsanız

 

Dokuz numara için  özellikle ve pembe ,bronz ve  tonları  uygundur. Bu renkler, yastık kılıfları, oturma odası perdeleri, giysiler ve eşarplar dahil olmak üzere çeşitli şekillerde kullanılabilir.

 

Bugün için özellikle  en faydalı taşlar  Pembe Kuvars,Pembe İnci.Pembe Mercan.,Pembe Turmalindir.Taşın Salı günü satın alınması tavsiye edilir.

 

Bugün, hoş karşılamasını aşan her şeyi temizleme ve hayatınızdan temizleme günüdür. Kötü bir ilişkiyi bitirmek için iyi bir gündür . Bugün hayatınızda "Yabani otları temizleme günüdür ". Hala yapılması gereken tüm işleri ve görevleri bitirin. bugün yarım kalmış tamamlamamış bitmemiş işlerinizi  bitirmeniz gereken gün. 9 sayısı insanlık sayısı olduğu için bugün insancıl olmak için iyi  bir gündür.

 

Genel olarak, daha güçlü hale geldiğiniz için tutarlı kararlar verebileceğiniz bir gün . Dahası, olası bir bireysiniz çünkü harika biri olma yeteneğiniz var. Aynı şekilde, yapacağını söylemeye devam etmelisin.

Bugün toparlama temizlik yapma ayıklama. günüdür.

Özellikle bunları yapmanızı  tavsiye ederim. Çünkü ertesi gün yeni

başlangıçlar günü geliyor.

Bugün bu yüksek enerjiyle gününüzün Akışta sevgiyle atmanız gerekenleri attiginiz toparlamalamanız gerektiğini toparladığınız bir gün olması niyetimle

Sevgi ve minnetle

Sizi seviyorum..,

Sizi seviyorum…,

Sizi seviyorum…,