OĞLAK DOLUNAYINA DİKKAT ..!!!!

 

KOÇ BURCU

 

Mucizelerle dolu bir Salı gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyorum .

21 Temmuz’da sert bir dolunay yaşayacağız şimdi bugün sizlerle bu konuyu bahsetmek istiyorum hangi burçlar nasıl etkilenecek bugünden itibaren gün ve gün yazacağım.

 

Siz de istiyorsanız hadi o zaman başlayalım;

 

Oğlak burcunda üst üste ikinci kez gelen ağır bir dolunay var. 21 Temmuz'daki dolunay, Plüton ile birlikte olacak ve varlığımızın son derece duygusal yönünü yüzeye çıkaracak. Dikkat bu hizalama çalkantılı davranışlara, yoğun duygulara ve dramatik olaylara yol açabilir.

 

Bu dolunay, Oğlak burcunun 29 derecesinde meydana gelir. Bu derece için Sabian sembolü, manevi rehberliği onurlandırmayı ve sezgimizi geliştirmeyi ve genişletmeyi temsil eden "çay yaprakları okuyan bir kadın" dır. Bu yoğun enerjiyi serbest bırakarak manevi doğamıza daha da yaklaştırılırız.

 

Ay ayrıca Mars ve Uranüs ile üçgen halindedir, bu da serbestçe akan önemli miktarda çatışma enerjisi olduğunu düşündürmektedir. Hayatınızda ve ilişkilerinizde neden olabilecekleri zararı en aza indirmek için bu sert enerjileri serbest bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanızı şiddetle tavsiye ederim.

 

Mistik alemin hükümdarı ve yanılsamaların ve aldatmaların Efendisi olan Neptün de bu dolunayı sekstil  ediyor. Sekstil fırsatçı bir yöndür ve herkes bu enerjiden yararlanamayabilir. Bazıları bunu ilahi ilham için kullanabilirken, diğerleri duygularının derinliğini anlamazlarsa yanılsamaların tuzağına düşebilir ve sert tepki verebilir.

 

Dolunay da Chiron ile aynı anda, eski yaralarımızın tekrar cızırdamasına neden oluyor ve potansiyel olarak bizi yalnız ve ihanete uğramış hissettiriyor. Ancak, neden böyle hissettiğimizi ve bizi neyin tetiklediğini görebiliyoruz.

 

Ne yazık ki, gün aynı zamanda Merkür'ün Uranüs ve Mars'ı karelemesi de içeriyor ve bu da bizi çok gergin ve tartışmacı kılıyor. Zaten kaç gündür tartışmalar gerginlikler stres yaşıyoruz .Ancak bu sizi yaratıcılığınızı ifade etmenin kenarına da itebilir.

 

Mars kavuşumu Uranüs, yüzeye şiddetli, cesur ve öngörülemeyen enerjiler getirecek. Uranüs'ün aynı zamanda talihsizlik, deniz kazaları ve kadın tutkusu ile ilişkili olan Şeytan Yıldızı olarak bilinen sabit yıldız Algol ile bağlantılı olduğunu unutmayalım. Ne yazık ki, bu dolunay bu konularla ilgili bazı kazalar getirebilir.

Şimdi sizlerle bugün 21 Temmuz dolunayından etkilenecek ilk borcumuzu anlatalım

 

Koç Burcu

 

Koç ayaklanmaları, kariyerlerini ve kamusal imajlarını yöneten 10. evlerinde bu dolunayı deneyimleyecekler. Kişisel yaşam ve kariyeri dengelemenin neden olduğu gerilim, onları kırılmaya yönlendirebilir veya kariyerlerindeki güç mücadeleleri, harekete geçmeye ve bir döngüye kapanmaya zorlandıklarını hissettikleri bir kırılma noktasına ulaşabilir. Ek olarak, 12. evlerinde Satürn ve Neptün retroları , bilinçaltlarının külfetli hale geldiğini ve paketlerin açılmasını gerektirdiğini gösteriyor. Korkularının ezici hale geldiğini keşfedebilir ve iç gözleme ihtiyaç duyabilirler. Uranüs ve Algol'ün para ve kaynak evlerinde birleşmesiyle, yoğunluklarını artıran finansal talihsizliklerle de karşı karşıya kalabilirler.

Merkürün  5. evdeki konumu, aşk, hobiler ve çocuklarla ilgili konuların bu finansal zorluklardan etkilenebileceğini gösteriyor.

Evet sevgili gönül dostlarım bugün koç burcuna anlattık koç burcu 21 Temmuz’da meydana gelecek olan oğlak dolunayından nasıl etkilenecek onlardan bahsettik yarın ve diğer günler diğer burçlara devam edeceğiz

Peki sizin burcunuz  nedir?

Evet sevgi ve minnetle

Sizi seviyorum ..,

Sizi seviyorum…,

Sizi seviyorum …,