Mucizelerle dolu bir PERŞEMBE gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyorum .

21 Temmuz’da sert bir dolunay yaşayacağız

 Bütün burçların nasıl etkileneceğini gösteren yazı dizimize   bugün de devam ediyoruz 

Dün boğa ve İkizler  burçlarının   oğlak dolunayı’ndan   nasıl etkilenecekleri yazdık

 

Bugün de Sizlere yengeç ve aslan burçlarını anlatacağız

Evet sevgili gönül dostlarıma yengeç burçları  acaba bu sert oğlak dolunayndan nasıl etkilenecekler merak ediyorsanız buyrun başlayalım .

 

YENGEÇ BURCU

 

Yengeç Oğlak dolunayına ayaklanmaları, ortaklıkları ve sözleşmeleri yöneten 7. evlerinde bu dolunayı yaşıyor.

Evliyse veya ciddi bir ilişki içindeyse, son 6 aydır biriken ve muhtemelen eşlerinin belirli davranışları nedeniyle egolarını etkileyen gerilimlere tanık olabilirler. Ancak bu dönem, ilişkilerinde dönüştürücü bir evreyi ifade edebilir. 11. evlerindeki Uranüs, sabit yıldız Algol ile birlikte, onları sosyal çevrelerindeki ani değişiklikler konusunda uyarır. Bu süre zarfında kuşatıldıkları insanların beklenmedik yönleriyle karşılaşabilirler. Uzun mesafeli seyahat, din, yüksek öğrenim ve kişisel inançlarla ilgilenen 9. evlerinde Satürn ve Neptün gerilemesi, hayatlarının bu alanlarında bir gerçeklik kontrolüne ihtiyaç olduğunu öne sürüyor ve bir sonuç istiyorlarsa onları pratik adımlar atmaya teşvik ediyor.

 

Evet şimdi gelin Aslan burcçları  bu sert dolunaydan acaba nasıl etkilenecek beraberce bakalım

Aslan Burcu

 

Aslan oğlak dolunayını  ayaklanmaları, günlük alışkanlıkları, çalışma ortamlarını, evcil hayvanları ve sağlık meselelerini yöneten 6. evlerinde dolunay geçiriyor.

Son yaşadıkları ,çabalar onları sınırlarının ötesine itmiş olabilir ve potansiyel olarak bu süre zarfında kısa devreye yol açmış olabilir. Herhangi bir sağlık sorunundan kaçınmak için dinlenmeye öncelik vermeli ve kendilerine tamamen gevşemeleri için zaman tanımalıdırlar.

 

Ek olarak, kamu imajı ve kariyeri ile ilgili 10. evlerinde Uranus-Algol kavuşumunu deneyimleyecekler. Bu hizalama, bu alanlarda hoş olmayan sürprizlerle karşılaşabileceklerini gösteriyor. İmajlarına ve kimliklerine odaklanmaları, özellikle gezinmek için itibar zorlukları varsa, rahatsızlığa yol açabilir.

 

Evet sevgili günün dostları bugün sizlerle beraber sert acılarla zaten etkilerini genel olarak bütün burçlar da hissettiğimiz 21 Temmuz dolunayının yengeç ve arslan burçlarına olan etkilerini anlattık

 

Yarın yazı dizimize devam edeceğiz

Sorularınız varsa yorumlara yazabilirsiniz.

Mucizelerle dolu güzel bir perşembe günü  yaşamanız

Niyetimle

Selam ve sevgilerimle

Sizi seviyorum..,

Sizi seviyorum…,

Sizi seviyorum …..,