Mucizelerle dolu bir CUMA  gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyorum .

 

21 Temmuz’da zaten uykusuzluklar ,gerginlikler ,stres gibi etkilerini hissetmeye başladığımız, genel olarak bütün burçlar etkileyen  çok sert bir dolunay yaşayacağız

 Bütün burçların nasıl etkileneceğini anlattığımız  yazı dizimize   bugün de devam ediyoruz  .

 

Dün yengeç  ve aslan   burçlarının   oğlak dolunayı’ndan   nasıl etkileneceklerini  yazdık

 

Bugün de Sizlere Başak  ve Terazi  burçlarını anlatacağız.

 

Evet sevgili gönül dostlarım Başak ve Terazi  burçları  acaba 21 temmuz’da gerçekleşecek olan bu sert oğlak dolunayndan nasıl etkilenecekler merak ediyorsanız buyrun başlayalım .

 

Başak  BURCU

 

Sevgili Başaklar  ayaklanmaları, ilham, çocuklar, aşk, hobiler ve yaratıcılığı yöneten 5. evlerinde oğlak dolunayını yaşayacaklar .

 

Yaratıcı arayışlara olumlu bir şekilde kanalize edilebilen bu alanlarda yoğun duygular hissedebilirler.

Bu enerjiyi dolunaya giden günlerde serbest bırakmaları tavsiye edilir.

Satürn ve Neptün retroları  7. evlerinde olacak ve Başak ilişkilerini , evliliklerini ve ortaklıklarını pembe  renkli gözlüklerle değil, oldukları gibi görmelerini sağlayacaklar.

 

Bu arada, 9. evlerindeki Uranüs-Algol birleşimi, uzun mesafeli seyahatler ve potansiyel sosyal medya olayları konusunda dikkatli olmanızı tavsiye ediyor.

 

Terazi Burcu

 

Geldik sevgili terazi burçlarına sevgili teraziler  Dolunay, evi, aileyi ve iç güvenliği ,ayaklanmaları temsil eden Terazi 4. evinde gerçekleşecek. Açısal bir ev olarak Terazi burçları , bu dolunaydan en yoğun etkilenenler arasındadır. İstikrar ve temel duygularına meydan okunabilir ve bu da kendilerini dengesiz hissetmelerine neden olabilir. Pluto'nun etkisi, yaşamlarının temel taşlarında devam eden dönüşümlerin rahatlık duygularını bozduğunu gösteriyor.

 Bu duygusal kargaşadan sonra onlara neyin teselli getirdiğini yeniden tanımlamaları gerekecek.

 

Ek olarak, Uranüs, doğum, ölüm, dönüşüm, krizler ve paylaşılan kaynaklarla ilgili olarak 8. evlerinde Algol'ü birleştirir, daha fazla karmaşıklık ekler. Bu dönemde rahatsızlığa neden olan öngörülemeyen durumlarla karşılaşabilirler.

 

 

Evet sevgili günün dostlarım  bugün sizlerle beraber sert açılarla zaten etkilerini genel olarak bütün burçlar da hissettiğimiz 21 Temmuz dolunayının başak  ve terazi  burçlarına olan etkilerini anlattık

 

Yarın yazı dizimize devam edeceğiz

Sorularınız varsa yorumlara yazabilirsiniz.

Mucizelerle dolu güzel bir cuma  günü  yaşamanız

Niyetimle

Selam ve sevgilerimle

Sizi seviyorum..,

Sizi seviyorum…,

Sizi seviyorum …..,