Mucizelerle dolu bir Cumartesi gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyorum .

 

21 Temmuz’da zaten uykusuzluklar ,gerginlikler ,stres gibi etkilerini hissetmeye başladığımız, genel olarak bütün burçlar etkileyen  çok sert bir dolunay yaşayacağız

 Bütün burçların nasıl etkileneceğini anlattığımız  yazı dizimize   bugün de devam ediyoruz  .

 

Dün başak   ve terazi    burçlarının   oğlak dolunayı’ndan   nasıl etkileneceklerini  yazdık

 

Bugün de Sizlere akrep  ve yay   burçlarını anlatacağız.

 

Evet sevgili gönül dostlarım akrep  ve yay   burçları  acaba 21 temmuz’da gerçekleşecek olan bu sert oğlak dolunayndan nasıl etkilenecekler merak ediyorsanız buyrun başlayalım .

 

AKREP BURCU

 

Dolunay, Akrep ayaklanmalarının, kardeşleri yönetecek, kısa yolculuklar, iletişim ve zihinsel alanda 3. evinde gerçekleşecek.

Duyguları için sağlıklı bir çıkış bulmak için mücadele ederek düşünceleri tarafından hüsrana uğramış ve bunalmış hissedebilirler.

Unutmayın, 3. ev yazmak için harikadır; bu Dolunay enerjisini günlük tutmak ve düşüncelerinizi düzenlemek için kullanın. Bu uygulama, yinelenen kalıplara potansiyel olarak netlik getirebilir ve aynı evde Plüton'un dönüştürücü etkisiyle onları kırmaya yardımcı olabilir.

 

Kararlılıklarıyla tanınan Akrepler için bu olay, zihniyette önemli bir değişimi tetikleyebilir.

Ek olarak, 7. evlerindeki Uranus-Algol kavuşumu, ortaklıklarda kamu itibarlarını da etkileyebilecek potansiyel talihsizliklere işaret ediyor.

 

Şimdi geldik sevgili yay burçlarına

Yay burcu

 

Dolunay, parayı ve kaynakları yöneten Yay ayaklanmasının 2. evinde gerçekleşiyor.

 

Bu alandaki zorluklardan bıkmış hissedebilirler ve muhtemelen dönüştürücü bir atılıma yol açabilirler. Uranüs-Algol kavuşumu, günlük alışkanlıkları, çalışma ortamlarını, evcil hayvanları ve sağlık konularını etkileyen 6. evlerinde gerçekleşecek.

 

 Beklenmedik ve talihsiz olaylar hayatlarının bu alanını bozabilir. Ek olarak, Satürn ve Neptün'ün retrogradları, ev, aile ve güvenlikle ilgili 4. evde gerçekleşiyor.

 

Bu dönem, gerçekçi olmayan beklentilere ve yanlış güvenlik duyularına meydan okuyacak ve yaşamlarının temelleri hakkındaki gerçeklerle yüzleşmelerini gerektirecektir.

 

Evet sevgili gönül  dostlarım  bugün sizlerle beraber sert açılarla zaten etkilerini genel olarak bütün burçlar da hissettiğimiz 21 Temmuz dolunayının akrep   ve yay   burçlarına olan etkilerini anlattık

 

Yarın yazı dizimize devam edeceğiz

Sorularınız varsa yorumlara yazabilirsiniz.

Mucizelerle dolu güzel bir hafta sonu  I  yaşamanız

Niyetimle

Selam ve sevgilerimle

Sizi seviyorum..,

Sizi seviyorum…,

Sizi seviyorum …..,