MERKÜR RETROSU HAKKINDA BILMENIZ GEREKEN HER ŞEY

 

MERKÜR RETROSU VE SIZIN IÇIN NE ANLAMA GELIYOR

 

Arkadaşlarınızın "Ah, hayır - Merkür tekrar gerilemek üzere!" dediğini duymuş olabilirsiniz. Astrolojiyi bilmiyorsanız, ne hakkında konuştuklarını merak etmiş olabilirsiniz.

 

MERKÜR RETROSU VE SIZIN IÇIN NE ANLAMA GELIYOR

 

Merkür retrosu  sizi nasıl etkileyebilir ?

 

Son birkaç gündür kendinizi biraz bozuk hissediyorsanız, bunun nedeni kontrolünüz dışındaki kuvvetlerden kaynaklanıyor olabilir: Merkür retrosu bir kez daha üzerimizde.

 

2024'ün ilk Merkür retrosu 1 Nisan ile 25 Nisan arasında gerçekleşti  ve  5 Ağustos ile 28 Ağustos arasında ve yine 25 Kasım ile 15 Aralık arasında iki tane daha olacak.

 

Merkür retrosu  nedir?

 

Temel olarak, Merkür gerilemedeyken, gezegen Dünya'dan bakarken geriye doğru hareket ediyormuş gibi görünmesini sağlayan optik bir yanılsamadır - bu da enerji dengelerimize zarar verebilir.

 

"Merkür retrosu, yansıma ve yeni başlangıçlar için güçlü bir zaman olabilir.

 

Merkür retrogradı sizi nasıl etkileyebilir?

 

Merkür'ün geriye dönük olmasının birikmiş kırgınlıkları serbest bırakmak ve geçmişle barışmak için harika bir zamandır .

 

"Gerileme geçmişten insanları geri getirme eğiliminde olduğundan, kendinizi önceki bir alevle temas halinde bulabilirsiniz - ancak bu süre zarfında eski bir alevi yeniden yakmak tahribata neden olabileceğinden, bu süre zarfında eskilerin etrafında dikkatli olmayı unutmayın" diye ekliyor.

 

Gerileme, kapanmayı hak eden ilişkileri tanımak ve büyümüş olandan devam etmek için bir şanstır

 

Merkür Koç burcunda geri gittiğinde, bu, bu konular etrafındaki en temel iletişimin başarısız olduğu anlamına gelir

 

Merkür, iletişim gezegenidir ve günlük hayatımızda birçok farklı durumu yönetir. Çevrimiçi herhangi bir şey sipariş etmeye çalışmak, yeni bir çalışanı işe almak, evde yeniden tasarımlar, Mercury ileri hareketine geri döndüğünde en iyi şekilde çalışacak işlerdir.

 

Özellikle dijital çağda iletişime çok güvenen bir dünyada. Gerileme sırasında, telefonların şarj olmadığını, TV'lerin rastgele kapandığını, e-postaların gönderilmeyi reddettiğini ve diğer birçok bloğu fark edebilirsiniz.

 

Bu Merkür retrosundan en çok kim etkilenecek?

 

Bu Merkür retrosu Koç'un altına düşerken, en çok Koç  işareti altında doğanların olacak.

 

Rekabetçi, dürüst ve tutkulu Koç, daha sonra pişman olabilecekleri bir şey söylemekten kaçınmak için konuşmadan önce düşünmelidir. Koçlar hızlı bir şekilde affedilmek isteyecekler, ancak dikkatli olmadıklarında eylemlerini ve sözlerini unutmak zor olabilir.

 

Koç, büyük kararlarla doğrudan yüzleşmekten mutlu olan doğrudan ve korkusuz bir ateş işaretidir. Koç doğrudanlığı sorgulanır ve gizlilik kör dürüstlüğe tercih edilir.

 

Bu Merkür retrosunda nasıl gezinilir ?

 

Merkür'ün en doğal eğilimleri - iletişim, ticaret, dostluklar ve toplumlar, bu gerilemeden çifte darbe alacak, ancak diğer taraftan başarılı bir şekilde çıkmanın yolları vardır.

 

Öz bakıma öncelik vermenizi, arkadaşlarınızla ve ailenizle fazladan zaman geçirmeyi, esnek ve sabırlı olmayı, önemli mesajlar göndermeden önce iki kez düşünmeyi ve rastgele hakaretleri kalbe almamaya dikkat .

 

Yeni romantik ilişkilere girmek isteyenler , yıldızlar hizalı değildir ve kaotik yeni bir ilişkiye girmek istemiyorsanız, yeni biriyle çıkmaktan kaçınmalısınız. İnsanlar her zaman göründükleri gibi olmayabileceğinden, bu süre zarfında flört hayatınızı askıya almak en iyisidir.

 

Karışıklık, felaket ve iletişimsizlik de Merkür retrosu sırasında iş hayatını etkileyen yaygın semptomlardır ve bizi profesyonel ilerleme ve kişisel zenginleşme arasındaki dengeyi yeniden kalibre etmeye iter. Herhangi bir potansiyel zorluk sırasında uyanık kaldığınızdan emin olun, yeni sözleşmeleri ve sunumları erteleyin ve bunun yerine gözden geçirmeye ve gözden geçirmeye odaklanın.

Sevgi ve minnetle mutlu mutlu pazartesiler dileğimle

Sizi seviyorum..,

Sizi seviyorum…,

Sizi seviyorum….