Mucizelerle dolu bir perşembe gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyorum .

Sevgili dostlar

8 Ağustos Perşembe  bugün  Aslan Kapısı Portalı açılıyor Yılın en şanslı günü diyebiliriz .

 

Bu ay Aslan Kapısı Portalı olarak bilinen astrolojik bir olay gerçekleşiyor. Her yıl meydana gelen Aslan Kapısı Portalı, Sirius yıldızı Aslan'daki Güneş ile aynı hizaya geldiğinde gerçekleşir ve hayalleri gerçeğe dönüştürdüğü için son derece şanslı olduğuna inanılan bir zaman yaratır. Sirius, aksiyonu ve iyi şansı simgeleyen Mars ve Jüpiter'in enerjilerini taşıyan çok şanslı bir yıldız olarak görüldüğünden, kozmik olay da tezahür etmek için ideal bir dönem olarak kabul edilir.

 

Astrolojide tezahür etme, olumlamalar veya niyetler belirleyerek vizyonlarınızı gerçeğe dönüştürmeyi içerir.

Bu, hedeflerinize ulaşma yeteneğinize inanmaktan daha fazlasıdır; aynı zamanda bunları gerçekleştirmek için gerekli adımları atmayı da içerir. Olumlu düşünme önemli olsa da, özlemlerinizi gerçeğe dönüştürmek için çaba göstermek eşit derecede hayati öneme sahiptir.

 

İşte Aslan Kapısı Portalı ve burcunuzu nasıl etkileyebileceği hakkında bilmeniz gerekenler.

 

Astrolojide Aslan Kapısı Portalının Tarihi ve Önemi

 

8 Ağustos'ta Aslan Kapısı Portalı'nın zirvesi astrolojide önemli bir öneme sahiptir. Bu süre zarfında, Sirius yıldızı gökyüzünde parlak bir şekilde parlıyor ve bu da onu rüyaları tezahür ettirmek için son derece şanslı bir dönem haline getiriyor.

 

Aslan Kapısı Portalı 2024 her burcu nasıl etkileyebilir?

 

Koç (21 Mart-19 Nisan)

 

Bırakın yaratıcılığınız aksın. Ekstra ilham hissedeceksiniz, bu da sanatsal fikirlerinizi hayata geçirmek için harika bir zaman haline getirecek.

 

Boğa (20 Nisan 20 Mayıs)

 

Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirin, Boğa. Evinizi yenileme veya aile bağlantılarınızı güçlendirme dürtüsünü hissedebilirsiniz.

 

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

 

Özel bir bağ kurmaya hazır olun. Neredeyse ikizinizi başka birinde bulduğunuz gibi, muhtemelen bir kardeş veya yakın bir arkadaşınızla derin bir bağlantı hissedeceksiniz.

 

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

 

Para yolda, Yengeç. Bolluğu hayatınıza çekmeye odaklanırken mali durumunuzda bir artış görebilirsiniz.

 

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

 

Aslanlarda , parlama zamanın geldi! Bu enerjiyi kendinize odaklanmak ve güveninizi artırmak için kullanın.

 

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

 

Kendinize biraz zaman ayırın. Başkalarına bu kadar çok şey verdikten sonra, kişisel gelişim ve iyileşmeye odaklanmak için iyi bir zaman.

 

Terazi (23 Eylül-Ekim. 22)

 

Yeniden bağlanın ve dahil olun. Kendinizi eski arkadaşlarınıza ulaşırken veya gruplarınızla  daha fazla etkileşim kurarken bulabilirsiniz.

 

Akrep (Ekim. 23-Kasım. 21)

 

Bu süre zarfında kariyeriniz yükselişte. Başarıyı ortaya çıkarmak ve profesyonel hayatınızı bir sonraki seviyeye taşımak için bu zamanı kullanın.

 

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

 

Tamamen bir fark yaratmakla ilgilisiniz. Dünyanın iyileşmesine ve evrene olumlu hisler yaymasına nasıl yardımcı olabileceğinize odaklanacaksınız.

 

Oğlak (22 Aralık-19 Ocak)

 

Oğlak, çalışma modundasın. Kariyerinizde ilerleme kaydetmek ve hayatınızın sorumluluğunu üstlenmek için gücünüzü ve kararlılığınızı kanalize edeceksiniz.

 

Kova (Ocak. 20-Şubat. 18)

 

Senin için romantik bir aura var. Mevcut ilişkilerinizi nasıl geliştireceğinizi veya hatta belki de yeni bir ortak bulacağınızı düşüneceksiniz.

 

Balık (19 Şubat-20 Mart)

 

Rutininizden çıkmaya hazırsınız. Yeni hobiler keşfetmeye veya ruhsal bağlantılarınızı derinleştirmeye çekilmiş hissedebilirsiniz.

Peki sizin bugün nasıl geçiyor aslan kapısı portalı sizi nasıl etkiliyor Yorumlarda yazabilirsiniz

Sevgi ve minnetle

Sizi seviyorum..,

Sizi seviyorum…,

Sizi seviyorum…..,