Mucizelerle dolu bir çarşamba gününden tüm tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyor ve sizlerle bugün sonsuz sınırsız yüksek enerjilerle dolu aklın gücünden bahsetmeye niyet ediyorum.

Aklın gücü, gerçekliğimizi şekillendiren olağanüstü bir güçtür. 
Düşündüğümüz, hissettiğimiz ve hayal ettiğimiz her şey hayatımıza çektiklerimiz üzerinde doğrudan bir etki vardır. "Ne düşünürsen o olursun" dediğimizde, düşüncelerimizin varlığımızın verimli topraklarına ektiğimiz tohumlar olduğunun farkındayız. Bu tohumlar, niyet ve özenle yetiştirildiğinde, yolculuğumuzun seyrini belirleyen çiçek açar ve meyveler verir.

Aynı şekilde "hissettiğin, onu çekersin" de bize duyguların önemini hatırlatır. Düşüncelerimizin tohumlarını besleyen su gibidirler. Sevgi, minnet ve umut gibi pozitif duygular, daha yüksek bir frekansta titreşir ve bu duygularla yankı yaratan deneyimleri bize çeker. Evren duygusal titreşimlerimize yanıt veriyor, koşullarımızı varlığımızın dibinde hissettiklerimize göre hizalıyor.

Ve sonunda, "hayal ettiğin, yarattığın" görselleştirmenin gücünü kapsar. Hayallerimizi tutkuyla hayal edip inançla hissettiğimizde sonsuz olasılıklar alanından gerçekliği şekillendirmeye başlarız. Görselleştirme, sarsılmaz inançla birleşince mümkün olan algımızı değiştiren ve evrenin lehimize komplo kurmasına neden olan güçlü bir araçtır.

Her düşünce bir tohum, her duygu bir titreşim ve her görselleşme geleceğimizin bir eskizidir. Pozitif düşünceler yetiştirin, onları samimi duygularla sulayın ve onları berraklık ve tutkuyla hayal edin. Bunu yaparak, sadece en büyük arzularınızın gelişmesini izlemekle kalmayacak, aynı zamanda aklın sınırsız gücünü eylemde yaşayacaksınız. 
Sen sadece ;
sürece inan, evrenin gücüne güven ve hayallerinin gerçekleştiğine tanık ol.
Sevgiyle ve aşkla 
Sizi seviyorum..,
Sizi seviyorum…,
Sizi seviyorum…..,