Mucizelerle dolu bir perşembe gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyorum...

Güzel miss kokulu ve tüm dileklerinizin gerçekleştiği bir Perşembe günü dileklerimle bugünkü köşe yazıma başlamak ve .öz değerimizi yükselteceğimiz bir yazı yazmak istiyorum.

 

Haydi gelin bir canlandırma yapalım;

Biriyle konuşuyorsunuz? Ve bu kişi devamlı sizin  üstünüze üstünüze doğru  geliyor ..!

Ne yaparsınız?

Hemen “hayır hayır  yok öyle değil böyle değil ..! “ şeklinde savunmaya mı geçersiniz ..! Yada bunun gibi …

Bu durumda;

Kendini savunma, sadece dinle lütfen. Şimdi soru işaretlerini görür gibiyim …!Bakın dostlarım Kendinizi savunmaya çalıştığınızda, başkalarının  fikirlerine daha fazla güç veriyorsunuz. Kabul edersen, kendini savunmayacaksın, Karşındaki kişinin fikirlerinin senin içini etkilemediğini ve önem vermediğini gösteriyorsun. Hoş olmayan kelimeler, onlara verdiğimizden daha fazla değere sahip değildir. Sadece fikirleriniz var ve başkalarını mutlu olmaya ikna etmenize gerek yok. İçinizde sessiz kalırsanız veya sakinleşirseniz göreceksiniz ki bu sizi yükseltecektir, bu nedenle Bu harika konuşmama sanatını uygulayın, buna gerek yoktur.

Bu durumda, konuşmadan konuşma sanatını giderek geliştirecek ve gerçek içsel doğası yapay kişiliğinin yerini alacak, kalbinin ışığının ve bilginin gücünün içinden akmasına izin verecek.

Diğer bir şeyde hayata ve dünyada var olan her şeye saygı gösterin.

Başkalarını zorlamaya, manipüle etmeye ve/veya kontrol etmeye çalışmayın. Bırakın izin verin herkes istediği gibi konuşsun. Kendi öğretmeniniz olun ve diğerlerinin de kendileri olma kapasitesine sahip olmasına izin verin.

İçindeki kendi varlığınızın sesini dinleyin.

Kendinizi sessizliğe ve tüm evrenin uyumuna sokun. Ve buna izin verin.

Harika bir şey bu ..

Hayatınız tam da istediğiniz gibi aksın..kendi sevgimizin ,değerimizin ve farkındalığınızın yüksek olduğu güzel bir perşembe günü olması dileklerimle..

 

Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakınız  efendim..

Selam ve Sevgilerimle

SİZİ SEVİYORUM..,

SİZİ SEVİYORUM…,

SİZİ SEVİYORUM ….,