Mucizelerle dolu bir cuma gününden sevgilerimle diyorum.

Sevgili gönül dostlarım

dikkatini ve enerjini nereye koyarsan koy, bedenin zihnini o yeni geleceğe doğru takip etmeli. Bu güçlü ifade zihin, beden ve gerçeklik arasındaki ilişki hakkında temel bir gerçeği yansıtmaktadır.

Akıl, hayal etme, yaratma ve görselleştirme sınırsız kapasitesiyle hayatımızın yönünü gösteren güçtür. Eğer dikkatinizi bir hedefe odaklı tutarsanız, ona enerji akar, gerçekliğinizi o niyete göre şekillendirir.

 

Dikkat, izlemek istediğin yolu aydınlatan bir ışık demeti gibidir. Bir arzuya, bir hedefe ya da bir hayale odaklandığınızda evrene seçtiğiniz yolun bu olduğunun işaretini vermiş olursunuz. Bu enerji konsantrasyonu bir dizi iç ve dış tepkileri harekete geçirir, vücudunuzu, duygu ve eylemlerinizi gelecek görüşüyle hizalar. Vücut daha sonra bu komutlara cevap vermeye başlar, aklın gittiği yöne doğru ilerler.

 

Ancak bu uygulamanın bilinçli ve sabit olması şart. Zorluk, dikkatinizi odaklı tutmaktır, özellikle de dikkat dağıtıcı şeylerle dolu bir dünyada. Zihniniz korku, şüphe veya olumsuzluk düşüncelerine dalarsa enerjiniz de sapacaktır ve bedeniniz de yaratmak istediğiniz gelecekten uzaklaşarak bu sapmayı takip edecektir.

 

Bedenin zihni yeni bir geleceğe doğru takip edebilmesi için, net bir niyet yetiştirmek ve bu görüşü olumlu duygularla yetiştirmek gerekir. Bu geleceği başarmanın ne anlama geldiğini gerçekten hissediyorum. Bu gerçekliği yaşamak nasıl olurdu? Sen olsan nasıl hissederdin? Şu anda bu duyguları yaşadığınızda, o geleceği bugüne getiriyorsunuz ve vücudunuz zaten o gerçekliği yaşıyormuş gibi cevap veriyor.

 

Dikkatinizi ve enerjinizi bir şeye verdiğinizde, zihninizin gerçekten istediğiniz şeyle uyumlu olduğundan emin olun. Vücudunun bu ipucunu takip etmesine izin ver, hayatını dönüştürecek gücün zihinde başladığını bilerek. Zihin ve beden mükemmel bir uyum içindeyken, yaratmak istediğin gelecek yolunda birlikte hareket ederler ve evren bu yeni gerçekliği materyalize etmek için plan yapar.

Peki hiç dikkat ettin mi odağını  nereye veriyorsun acaba?

Sevgi ve minnetle

Sizi seviyorum ..,

Sizi seviyorum …,

Sizi seviyorum ….,